Galaxy Gio ile HTC Wildfire S Arasında Kararsızım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio ile HTC Wildfire S Arasında Kararsızım...
Merhaba arkadaşlar... İnternetten biraz araştırdım fakat karar veremedim... Sizden yardım alayım dedim. Wildfire S'in Gio'dan yaklaşık 100 lira pahalı olmasına rağmen Gio'nun işlemcisi 800 Mhz, Wildfire S'inki 600 Mhz... Özellikle bu kafamı karıştırdı... Wildfire S'in avantajları neler? Vereceğim bu fazladan 100 lira bana neler kazandırır? Yoksa fiyat olayı yalan da Gio daha mı iyi/avantajlı? Sizden bu konularda yardım istiyorum arkadaşlar... Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim :) İyi günler, iyi forumlar :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ram ve ekranı daha büyük diye mi pahalı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
simdi baktım
htcnin ram 512 mb
çözünürlük 360 640
bluetooth 3.0
5mp kamera
led flaş
gibi artıları var bence htc al

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
simdi baktım
htcnin ram 512 mb
çözünürlük 360 640
bluetooth 3.0
5mp kamera
led flaş
gibi artıları var bence htc al

Çözünürlüğü 320x480 dostum, Gio ile aynı... Aslında benim kafamı karıştıran nokta şu: Gio'nun işlemcisi yüksek, rami düşük (800 Mhz, 278 Ram), Wildfire S'in rami yülsek işlemcisi düşük (600 Mhz, 512 Ram)... Kafam gerçekten karışmış durumda... :hmmm

trecool

trecool

Üye
wildfire s kucuk bi teldir ekranlari ayni ama hacmi daha az bence rami daha iyi olan wildfire s alinmali ama o kadar paraya live with walkman bulabilirsin almani onerebilirim

Symbianize

Symbianize

Üye
Htc tabiki ram cok onemli

Kerim.

Kerim.

Üye
biraz daha para biriktir baska tel al.sonra pisman olursun:oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
Live with walkman al ikisi de beş para etmez

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bence bu paraya telefon alıyorsan işlemciye değil RAM miktarına bakmalısın çünkü o fiyat aralığındaki çoğu telefonda aşağı yukarı o civarlarda işlemci hızı bulacaksın benim seçimim RAM den yana çünkü RAM yetmediği zaman işler baya bir kötüleşiyor -telefonu kırma noktasına kadar gelebilirsin :D - Ayrıca kamera flaşının olmasıda bir artı,kamerasıda 5mp. Bana kalırsa ikisinde alma T20 almanı öneririm çok iyi telefondu (kendi f/p aralığına göre) wildfire s'ten daha iyi olduğu kesin benim tercihim ilk telefonum T20'den yana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...