Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Gio HD Oyunlar
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2405226
Kapalı Hesap
Ayrıca Gangstar'da arabaya binince oyundan atıyor.Kardeş şunları düzeltir misin ?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Gangstar'da arabaya binince oyundan atıyor.Kardeş şunları düzeltir misin ?
Android Sürümüyle İlgili Olabilir . Attığım oyunların hepsi 2.2.1 Froyo (Orjinal) da sorunsuz ve kasmadan çalıştı . Sürüm farklı ise ona göre bulmalısın .
PersonelAdam
Üye
Hocam nba jam oyununuda yukler misin?
enesrsln
Üye
Race illegal: High speed 3d oyununun apk ve sd dosyasını paylaşır mısın ?
Kardeş Şuan Gio Kullanmadığım İçin Deneyemedim . O Yüzden Çalışırmı Bilmiyorum . Konuya Eklendi .
İnFAZcI AdO
Üye
kardes gangstar da oyunu biraz oynuyom hemen gangstar durdu diyo yardim edermisin simdiden tesekkurlerkardes benim gio rootlanmis 4.0.4 ama hangstarda biraz ilerliom gangstar durdu diyip lapanio yardim edermisin simdiden tesekkurler
tcfb
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim ben bunları 2.2 de oynadım . Senin icsye uyumlu değildir . O yüzden bir şey yapamayız .
ersinbakar
Üye
teşekkürler...
RecepKayaTR
Üye
real football 2010 bende açılmadı yaaaa Samsung Galaxy ACE GT-S5830i var açılmadı