Galaxy Gio HD Oyunlar

Müthiş bir konu. Blood and glory i merak ediyorum eklenirse süper olur.

vemas

Üye
teşekkür fifa 12 warmı

tylntrpn

Üye
abi ben gioda gangstar ı çalıştıramadım neden öyle oluyo

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
kardes bende 2-3 gün önce rootladım root için güzel uygulamalr biliyosan önerirmisin

Titanium Backup PRO , Lucky Patcher Birçok Rootlu Android Kullanıcısının Vazgeçilmezlerinden . Eğer EXT Alanı Oluşturacaksan Yani Hafıza Kartını Bölüp Telefona Ayıracaksan Link2sd Çok İyi .

- - - Eklendi - - -

Müthiş bir konu. Blood and glory i merak ediyorum eklenirse süper olur.

Kardeşim Blood & Glory Bende Telefona Yükleyip Denemk İsterdim Ama Armv6 İçin Serveri Bozuldu Sanırsam SD Olsada İndirmeye Çalışıyor İndirmediği İçin Çalışmıyor . Ayrıca Beğendiiğin İçin Teşekkür Ederim ç

- - - Eklendi - - -

Önemli Değil İyi Forumlar .

- - - Eklendi - - -

Öncelikle Konuyu Beğendiğiniz İçin Teşekkür Ederim . Asphalt 5 in Peşinden Koşanlar Vazgeçsin Derken Ne Demek İstediğini Anlamadım .

- - - Eklendi - - -

teşekkür fifa 12 warmı

Fifa 12 Var Ama Oyunları Riplediğim Laptopu Başka Şehirde Unuttum . Artık Seneye Allah Kısmet Ederse Uplarım

- - - Eklendi - - -

abi ben gioda gangstar ı çalıştıramadım neden öyle oluyo

Çalışmadı Diyosun Ama Sorun Ne Açıkça Söyleki Yardımcı Olabilelim .

tylntrpn

Üye
walla kardeş direk oyundan atıo data dosyalarınıda doğru yere attım 2.3.6 android sürümü

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu oyunlara 2 gb hafıza kartı yeterli tabii müzik falan yoksa

Gerçekten çok faydalı bir konu Fakat benim sormak istediğim bir soru var... Galaxy Ace s5830i kullanıyorum (Root'lu). Telefonun kendi hafızası 158 mb ve gerçekten çok yetersiz kalıyor... Söylediğin ve videosunu verdiğin işlemi uyguladığımızda hafıza kartından ayırdığımız bellek telefonun kendi hafızasına mı dönüşüyor?.. Yani demek istediğim, o videodaki işlemi uyguladığımızda 8 gb hafıza kartından 300 mb'sini ayırırsak, telefonumun hafızası 158'den 458'e mi çıkar?.. Bunu açıklarsan gerçekten çok sevinirim... Çünkü telefonumun bu hariç her özelliğinden memnunum ancak bu gerçekten çok sıkıntı çıkartıyor...

İyi forumlar...

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
:Tşk: Ama Yenilemenin Zamanı Gelmiş

İşlerim Olduğu İçin Yenileyemedim . Müsait Olunca Bişeyler Daha Eklerim .

- - - Eklendi - - -

temple run varmı

Yarın Kendi Telefonumdakini Upload Ederim . Konuyu Takip Et.

- - - Eklendi - - -

Telefon Hafızasını Yükseltme Diye Bişey Yok . Fakat SD Kartın Bir Bölümünü Telefon Hafızası Olarak Gösteriyor . Oyunları Yaptığın 3. Bölüme Aktarıyosun . Buda Telefon Hafızasındaki 10 MBlık Oyunu 3.Bölüme Atınca 15 kb a çeviriyo . Yani Bunu Yapınca Telefon Hafızsından Gidiyo . Ama 20 Oyun Yüklersin telefon Hafızası 3 mb anca Dolar . Benim Telefonda Şuan 135 Tane Oyun Yüklü. Telefon Hafızasının Sadece 120 mbı dolu . Telefona Bunu Yaparsan hem ram rahatlar . hemde telefon serileşir .

Anladım... Peki bunu yapmak için hafıza kartını bilgisayara nasıl bağlamalıyım?.. Sanırım videoda telefonla usb kablosu üzerinden bağlamayın diyor... Kart okuyucusuyla mı?..

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Anladım... Peki bunu yapmak için hafıza kartını bilgisayara nasıl bağlamalıyım?.. Sanırım videoda telefonla usb kablosu üzerinden bağlamayın diyor... Kart okuyucusuyla mı?..

Evet .