Galaxy Gio HD Oyunlar

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Assassins Creed Eklenmiştir .

Tepkiler: frk uzn
hocam ganster ekrana sığmıyo nasıl düzeltebilirim? bide oyuna giremedim ne yapmam gerekiyo? yardımcı olçursanız sevinirim

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
hocam ganster ekrana sığmıyo nasıl düzeltebilirim? bide oyuna giremedim ne yapmam gerekiyo? yardımcı olçursanız sevinirim

sorununuzun ne olduğunu tam anlamadım . ama data dosyasını doğru yere attınızmı ?

Bendeki NBA JAM Wi-Fi olmadan açılmıyodu sendede öyle mi ?

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
gameloft/games buraya attim yanlis mi ?

rardan çıkarıp gansgster klasörünü içinde dosyaların olduğu şekilde attıysanız bir problem olmaması lazımdı . apk dosyasını tekrar yükleyin .

frk uzn

Üye
toplu sd leri bekliyorum teşekkürler çok güzel konu

T20:
ashpalt 5 denendi 0 kasma

gangstar denendi 0 kasma

real football 2010 denendi 0 kasma

hero of sparta denendi 0 kasma

need for speed shift açılıyo ea yazısından sonra ana ekrana atıyo.

reel steel açılıyor practice diyorum karakterimi seçiyorum karşımdaki karakteride seçiyorum loading diyo ana ekrana atıyor.

racing thunder 2wifi istiyo bişeyler indiricek​

fast & fruis çözünürlük uyarısı verip bişeyler indiricekti internet olmadıgı için indiremedi

en kısa zamanda wifi den halledicem yazarım buraya tekrar teşekkürler

tcfb

Üye
    Konu Sahibi

önemli değil . İyi Forumlar ..

Link2sd Kullanmayan Arkadaşlara Söylüyorum Biraz Uğraşsınlar Ben Toplam 15 20 saatte yükledim . ama deydi telefonda 69 tane uygulama oyun program var hiç bir oyunda kasmada yok denemenizi öneririm .

- - - Eklendi - - -

Bendeki NBA JAM Wi-Fi olmadan açılmıyodu sendede öyle mi ?

eğer data yı doğru yere atarsanız hiçbir problem olmaz .

qezma

Üye
Sürüm bilgisi verirmisin ? hepsini 2.3.6 da denemıstım calısmamıstı suan 4.0.4 calısırmı ?

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Ben 2.2 Froyo Kullanıyorum Hepsi Açtı . Sendede Açar .

Hocam çok teşekkürler baya işimize yarıyacak 2.3.7 cm7 de deniyecem hepsini birazdan sağolasın

Hocam ben ganstar,real football,sandstorm bu üçünü denedim üçüde sorunsuz çalıştı teşekkürler

ya arkadaslar ben bu oyunları yükledim ama apk dosyası kurup ouna girdiğim internetten dosya indirmem gerektiğini sölüyo nerde yanlış yaptım acaba yardım edin

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben ganstar,real football,sandstorm bu üçünü denedim üçüde sorunsuz çalıştı teşekkürler

Önemli Değil .

Arkadaşlar Konuyla Pek İlgilenemedim Yorum Yazan Herkese Teşekkür Ediyorum . İyi Forumlar Hayırlı Ramazanlar .

furcin

Üye
bende gio almaya düşünüyorum oyunlar süper cihaz nasıl hızı felan kalitesi biraz bilgi verirmisiniz

- - - Eklendi - - -

ya arkadaslar ben bu oyunları yükledim ama apk dosyası kurup ouna girdiğim internetten dosya indirmem gerektiğini sölüyo nerde yanlış yaptım acaba yardım edin
sd dosyalarını yüklemen gerekmekte bunu nasıl yapacağını android yardım bölumunde bulabilirsin

tcfb

Üye
    Konu Sahibi