Galaxy Gio GPS Yavaş Galaxy Ace GPS Hızlı Bağlanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio GPS Yavaş Galaxy Ace GPS Hızlı Bağlanıyor.
Başlıkta yazdığım gibi Galaxy Gio GPS Yavaş Galaxy Ace GPS Hızlı Bağlanıyor nedenini bilen var mı ?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
arkadaşım telefonların fiyatları arasında 150 tl fark var sen internetten bakarken sadece ekranı daha küçük bide flaşı yok okadar demiş olabilirsin ama ucuzlatmak için mutlaka bir yerlerden kısıyorlar özellikleri

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
Tıpatıp aynısını dedim bir de kamera 5 mp e çıkıyor dedim ama demekki başka farkları da varmış :) başka fikri düşüncesi olan buyursun

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bu konuda bilgi sahibi olan yok :(

akfb

Üye
Oncelikle ben bir galaxy ace gt-s5830 kullanicisiyim ve acemiyim neden derseniz bu ilk android telefonum sanirim hizdan kaynaklanmakta benimki 800 mhz idi sanirim

amcalu1

amcalu1

Üye
Yazılımla alakalıdır

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
ace root olsa gps conf ayarına bakıcam ama :) mümkünce rootlu bir ace sahibi gps.conf dosyasının içeriğini yazabilirmi karşılaştıralım

Pianist07

Pianist07

Üye
ace root olsa gps conf ayarına bakıcam ama :) mümkünce rootlu bir ace sahibi gps.conf dosyasının içeriğini yazabilirmi karşılaştıralım

Ace s5830i kullanıyorum ve rootlu :) O dosyaya nasıl ulaşabileceğimi söylersen yazabilirim :)

FCmitsss

Üye
selam arkadaşlar.ilk android li telefonum galaxy pocket idi.300 tl ye vodafondan kampanyalı aldım.2ay kadar kullandım.sonra hanıma verdim.galaxy gio aldım.aldıktan 1ay sonra gps lazım oldu.fakat maalsef kullanamadım.google maps ile gps açık olmasına rağmen bir türlü sinyal alamıyor.açık alan olmasına rağmen.intetnet paketimde var.galaxy pockette ise yaklaşık en fazla 5sn de konumumu buluyodu.üstelik yakın civarlarda data kullanımını kapatmama rağmen.

yukardaki arkadaş fiyat karşılaştırması yapmış

GALAXY POCKET 300TL
GALAXY GİO 420 TL ye aldım.420tl çok ucuza aldım.şu an teknosada kampanyalı 460tl ye satıyolar.

bilmek istediğim telefonu bi ara yere düşürdüm.şert zemine çarptı.acaba sorun mu oldu diyorum kendi kendime.
yoksa galaxy gio da gps sorunumu var.bu arada android 2.3.6 orj. kullanıyorum.

cvplarınızı bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt