Galaxy gio froyo kendiliginden kapaniyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy gio froyo kendiliginden kapaniyor!
Arkadaslar, 2dir telefonum kendiliginden
kapaniyor. aslinda ekran gelmiyor ve tuslar
cevap vermiyor cunku ikinci defa olunca bi
aramayi denedim telefonumu, ve caliyo
gorunuyordu diger telefonda ama
benimkinde hareket yoktu tabi. dun pili
cikarmistim bugun powera uzun basinca
restart etti. diger sorunlar neyse de bu cok
can sıkıcı. ne zaman kapandigini bile
farketmiyorsunuz

Yigit315

Yigit315

Üye
arada bendede oluyor.Şu 2,3 gelse bi. :hmmm

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
umarim ginderbreadi bekledigimize deger

fireman87

fireman87

Üye
İşletim sisteminden değil bence, sistemel bi hata olabilir..

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
işletim sisteminden kaynaklanmıyodur büyük ihtimalle bende hiç olmuyor. milyonda bir üretim hatası olabilir

egemen3223

egemen3223

Üye
benimde ace öyle servise vermeyi düşünüyorum umarım faydalı olur verirsem

Yigit315

Yigit315

Üye
Bendeki bu problem düzeldi kardeş.Ve tahminimce bi oyun ve ya program yüzünden böyle oldu.silince çoğu şeyi düzeldi :)

fireman87

fireman87

Üye
Bi rom yükle o zamanda düzelmezse eğer servis yolu göründü...

bykefkof

Üye
orjinal 2,3 gelsede yüklesek ya :D
bendede gio var sorun yok sendede geçmiş zaten geçmiş olsun :D

61semih

61semih

Üye
bu sorunu yasıyanlar var tabıkı ama vırus te olabılır sebebı yada yukledıgnz uygulama ıle ılgılıdır arkadasın da basına geldıgı gıbı

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar donanim haberden bi arkadas telefonu wireless acik halde birakma ondan olabilir diyodu, birkac haftadir kullanmadigim zamanlarda kapattim wifiyi ve sorun yasamadim. Diger arkadaslar da bi denesin.

Sarangni

Sarangni

Üye
arkadaslar donanim haberden bi arkadas telefonu wireless acik halde birakma ondan olabilir diyodu, birkac haftadir kullanmadigim zamanlarda kapattim wifiyi ve sorun yasamadim. Diger arkadaslar da bi denesin.

Bu bana gayet mantıklı geliyor. Telefonum evin dışındayken birkez bile kapanmadı. Eve geldiğimde Wi-Fi sürekli açık ve arada da olsa kapanıyor. Bir de böhle deneyelim bakalım.

Sarangni

Sarangni

Üye
5 gündür wi-fi ile işim bitince kapatıyorum cihaz hiç kapanmadı. Normalde sadece evde kapaniyordu demek ki wi-fi denmis. Güncelleme gelsede kurtulsak.

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
Wifiyi de zırt pırt açıp kapatınca wifi error veriyor ve birkaç gündür hergün kapatıp açmam gerekiyor. Yani wifi her halükarda günde bir kez canımızı sıkıyor:(

Sarangni

Sarangni

Üye
Wifiyi de zırt pırt açıp kapatınca wifi error veriyor ve birkaç gündür hergün kapatıp açmam gerekiyor. Yani wifi her halükarda günde bir kez canımızı sıkıyor:(

Wi-Fi driveri yükleyince bu sorun ortadan kalkıyor. Sürekli hata almazsınız ben hiç almadım.

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
şu kod girilerek yapılan işlemden bahsediyorsan onu yaptim, bi süre iyi gitti, sonra yine basladi;(

Hüseyin ERBA

Üye
selam benimde samsung gio kendiliğinden kapanıyor.birincide yenisi ile deyiştirdiler fakat yeni verilen telefondada ayni şeyler oluyor . Şu anda dördüncü olarak serviste . proğramlarla ilgisi yok,hiç proğram yüklemeden bile kapandı.Hemde geceleri telefonu kapalı tutuyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
selam benimde samsung gio kendiliğinden kapanıyor.birincide yenisi ile deyiştirdiler fakat yeni verilen telefondada ayni şeyler oluyor . Şu anda dördüncü olarak serviste . proğramlarla ilgisi yok,hiç proğram yüklemeden bile kapandı.Hemde geceleri telefonu kapalı tutuyorum.

Servis kapanma gerekçesini ne olarak belirtti. Dördüncü defa servise gitti ise gerekli belgeleri toplayarak hakem heyetine baş vurup paranızı alabilirsiniz. Nokia'da aynı durum başıma gelmişti. Dördüncü defa servise gittikten sonra hakem heyetine başvurdum ve para iadesi çıktı.

nurigil

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,
Gioma 1 hafta kadar önce ginderbread kurdum ve kapanma sorununu test etmek için evde wifiyi kapatmadım ve bugün tekrar aynı hatayı verdi:) Yakında wifi error da vermeye başlar! Şimdi de 2.4'ü beklemeye koyulayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt