Galaxy gio 2.3.4 ne zaman çıkacak 2.3.3 cok fazla kapanıp acılıyor ve kitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy gio 2.3.4 ne zaman çıkacak 2.3.3 cok fazla kapanıp acılıyor ve kitleniyor
Arkadaşlar burada yurt dışından katılan arkadaşlardanda duyduk galaxy gio nun 2.3.4 versiyonu avrupada çıkmış internette araştırdım gerçekten ram tuketimi azalacakmış 2.3.4 de ve güncellemeyi 4 gözle bekliyorum sitede şu ayrıca bu sitede son güncelleme ile flash özelliginide ekliyeceleri söyleniyor :hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
var var ben yaptım 2.3.4 ü kiesten güncelledim

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi
peki gözlemledigin sorunlar varmı 2.3.4 de bide türkiyeye çıkmadan ne kadar önce senin bulundugun ülkede çıkmıştı 2.3.3

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hacı tam benimki doğumgünümde 3 haziranda geldi

engncskn

Üye
Benım telefon kies den yenı surum yuklendı sarj gostergesı navıgasyon tıtresım gostergelerı degıstı kılıtlenmıyorda artık sımdı bu yenı surumde flahs destegı geldımıkı?

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes 2.3.3 ü guncellediın sen 2.3.4 gelince olcak flash destegi

engncskn

Üye
Hmm tamam tesekkurler bılgılendırdıgın ıcın

61semih

61semih

Üye
gio ıcın tam flash destegı gpu su desteklemıyor arkadaşlar,boşuna beklemeyın.puffın var tam olarak desteklıyor ama cok kasıyor,oyle oluncada pek bır anlamı kalmıyor

ercan0058

ercan0058

Üye
Yok öyle bişiy yanıltmayın milleti telefonda wifi alıcısı olmasa güncelleme yaparak wifi eklenebilirmi telefona buda öyle bişiy adobe bu işlemciye destek vermiyor. yani ne güncellemesi gelirse gelsin kesinlikle flashplayer desteklemeyecektir.

61semih

61semih

Üye
Yok öyle bişiy yanıltmayın milleti telefonda wifi alıcısı olmasa güncelleme yaparak wifi eklenebilirmi telefona buda öyle bişiy adobe bu işlemciye destek vermiyor. yani ne güncellemesi gelirse gelsin kesinlikle flashplayer desteklemeyecektir.
e yani:good: beklentı aslında herkez bılecek dıye bırsey yok oyle soylentıler vardı bılmeyenler tarafından cıkarılan ama tamamen kofti

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi

ben mi diyom birader sanki internet sitesinde diyo siteyi okumadan cevap veriyon siteyi bi oku

ercan0058

ercan0058

Üye
siteye bakabilirmiyim acaba merak ettim.

umutku84

umutku84

Üye
ben telefona 10.3 ü kurdum flash player ama internetten deneme imkanım olmadı. kurulunca destekleniyo anlamına gelmez demi ? 2.3.3 kullanıyorum

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi
işte arkadaşlar site bu 2.3.4 için flash destegi gelecek yazıyor

61semih

61semih

Üye
işte arkadaşlar site bu 2.3.4 için flash destegi gelecek yazıyor
flash olayı yazılımsal oldugu kadar donanımsaldırda arkadaşlar neyın derdındesınız bılmyıorum ama umarım ben yanılırım

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi
flash olayı yazılımsal oldugu kadar donanımsaldırda arkadaşlar neyın derdındesınız bılmyıorum ama umarım ben yanılırım

Allah allah biz bişeyi dert etmiyoz adamların yazdıgını gösteriyoz çıkmazsa çıkmasın sanki kullanıyoz

antieng01

Üye
Umarım şu güncelleme hemen çıkar. Telefonu aldığımda hiç bir sorun yoktu. 2.3.3ê güncelledim kasmaya başladı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt