Galaxy F ve Galaxy S5 yan yana görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy F ve Galaxy S5 yan yana görüntülendi


Samsung, 2014 senesinde en büyük gücü olacak olan yeni amiral gemisimodeli Galaxy S5′i geçtiğimiz Şubat ayı sonunda düzenlenen MWC 2014, Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlediği Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyurmuştu. Bu akıllı telefon 11 Nisan itibari ile de dünya genelinde satışa sunulmuş ve ilk ay sonunda 11 milyon satış rakamına ulaşmıştı.

Samsung Galaxy S5 akıllı telefon, 5.1″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel dokunmatik SuperAMOLED ekran, 2.3Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 yonga seti, 2GB sistembelleği, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 2MP ön kamera, Google Android4.4.2 KitKat mobil işletim sistemi gibi özelliklerle sunulmuştu.

Samsung çok yakında Galaxy S5′in daha üst versiyonunu sunacak. Daha önce Galaxy S5 Prime adı ile bilinen akıllı telefon Galaxy F olarak duyurulacak.

Bu akıllı telefonun 5.2″ ya da 5.3″ ekran ile geleceği belirtilirken, ekran çözünürlüğü de 2560×1440 piksel dokunmatik ekran olacak. 3GB sistem belleği ile gelecek cihazın ayrıca yonga setinin de 2.5Ghz saat hızında çalışacak olan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 olacağı belirtilmekte.

Metal kasa ile gelecek olan akıllı telefon parmak izi tarayıcı, kalp ritm takip sensörü gibiözelliklere de sahip olacak.

Şimdiye kadar bazı görselleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de Galaxy F, Galaxy S5 ile yan yana bir görsel ile karşımıza geldi. Görsele bakıldığında Galaxy S5′e göre Galaxy F’in daha ince ekran çerçevesine sahip olduğu görülüyor.
 


fk555897

fk555897

Üye
Galaxy F çok daha şık.
 
erko merko

erko merko

Üye
Galaxy s5 alanları resmen aptal yerine koydu samsung, f modeli eğer s5 olarak çıksaydı çok daha iyi olurdu tasarımıda çok güzel
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
I Phone 6 İle Yan Yana Dursa Nasıl Olurdu :hmmm
 

MaxipmaN

Üye
f in üst kısmı bozuyo gibi ama s5e nal toplatır
 
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow


Üst Alt