Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GALAXY E5 Stock Rom E500HQ
Sponsorlu Bağlantılar
ademg18
Üye
Konu Sahibi
GALAXY E5 Stock Rom E500HQ
Merhaba arkadaşlar bana samsung galaxy e5 ama SM-E500HQ modelinin android 5.1.1 stock romu lazım lütfen yardımcı olurmusunuz ben bulamadım.
06Nurettin
Üye
bende bulamadım sen cevap alamayınca benimde almam mümkün değil gibi ne olmuş bu siteye anlamadım
bu romlarda HQ yok diğer ülkelrinkini indirsek sıkıntı olurmu peki. birde orası çok yavaş indirtiyor birde siteye üyelik gerektiriyor.başka hızlı link bulabilirmiyiz.
bu romlarda HQ yok diğer ülkelrinkini indirsek sıkıntı olurmu peki. birde orası çok yavaş indirtiyor birde siteye üyelik gerektiriyor.başka hızlı link bulabilirmiyiz.
Q'nun bir espirisi yok. Başka ülke stock romlarını tabiki indirip kurabilirsin. Sammobile dışında bu dosyaları internete upload eden bir siteye hiç rastlamadım.
ademg18
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar hala e5 kullanan varsa ben sorunu hallettim
gazi1071
Üye
sa bende galaxy e5 kullanıcısıyım . Telefonuma rusya romu yükledim.
geri türkiye romuna dönmek istiyorum fakat hiç bi yerde türkiye romu bulamadım yardım edermisiniz?