GaLaXy By FG Shah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
GaLaXy By FG Shah

Tepkiler: Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

Tepkiler: ELECTRONİC
    Konu Sahibi
Güle güle kullanmanız dileği ile iyi forumlar ...

DiaBLoS

Admin
Teşekkürler .

Tepkiler: ELECTRONİC
Kardes birsey soracam magazadan ucretli maximo+ temasini indirdim bunu nasil bilgisayara sis seklinde kaydederim

Konu Sahibi
Kardes birsey soracam magazadan ucretli maximo+ temasini indirdim bunu nasil bilgisayara sis seklinde kaydederim
Dostum ovi store dan cihaz üzerinden çekiyorsan indirme sırasında yığın hafızada sis dosyası gözükür o arada yakalaman lazım ve pc ye kopyalaman lazım ki bahsettiğin tema zaten forumda verildi sis dosyası olarak uğraşman anlamsız olur ...

capadent

Üye
üçüncü resme dikkat ederseniz ikonlar renksiz.neredeyse temaların tamamı böyle.hepsini denedim neredeyse maalesef hep böyle o yüzden en güzeli anna öncesi tema.anna da ikonlar neden renksiz anlamış değilim.

Konu Sahibi
üçüncü resme dikkat ederseniz ikonlar renksiz.neredeyse temaların tamamı böyle.hepsini denedim neredeyse maalesef hep böyle o yüzden en güzeli anna öncesi tema.anna da ikonlar neden renksiz anlamış değilim.
Dostum anna ile bu şekilde oldu genel olarak temalarda bu şekilde iconlar kullanıldı ancak novag ve daeva112 temalarını incelersen ayarlar ve mesajlar bölümlerindede renkli iconlar kullanılanlar var bilgine iyi forumlar ...

----------Eklendi @ 23:22:35 ---------- Yazıldı @ 23:22:16 ----------

Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...