Galaxy by Devildare (yani ben :)) gelin içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy by Devildare (yani ben :)) gelin içeri :)

Uploaded with

Arkadaşlar Imac in duvarkaıdı ve zarifliğini örnek alarak böyle yıldızlı filan bi tema yaptım.. İsmini de Galaxy koyuverdim :) Symbian annanın bizzat editlediğim iconları var. klasik bi tema değil kanımca :D ama güzelliği konusunda şimdilik sadece arkadaşlarımın beğendiğini söyleyebilirim.. buyrunuz indiriniz yanlız Unsigned tir.. ya hackli telefon lazm kurabilmeniz için ya da Opda dan sertifikanızın olması lazım.. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. Saygılar 2011 Devildare development :P buarada ovi mağazaya koyucam becerebilirsem :yuru

• Beğen
Tepkiler: sado826, OzGuRKnowN, marsoy ve 1 kişi daha

RedColt

RedColt

Üye
güzel olmuş devamını beklerim .:) ama sertifika işi bozmuş ya

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
tamam signedini de koyarım.. bilmiyorum carbide den koyuluyomu bi bakiyim.. devamı gelicek buarada :) Metal dinleyen arkadaşlar için büyüük projelerim var :D signed yapıp paylaşırm brazdan

RedColt

RedColt

Üye
tamam signedini de koyarım.. bilmiyorum carbide den koyuluyomu bi bakiyim.. devamı gelicek buarada :) Metal dinleyen arkadaşlar için büyüük projelerim var :D signed yapıp paylaşırm brazdan

ya şöyle bide klasik bi tema olsa güzel olur beyaz anna :D

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
işte bu da signed arkadaşlar.. inş çalışr sizde .. cer ve benm çnkü hadi bklm..

----------Eklendi @ 16:17:31 ---------- Yazıldı @ 16:13:28 ----------

ya şöyle bide klasik bi tema olsa güzel olur beyaz anna :D

tamamdr söz yapıcam klasik btane :D çok yapıcam zaten üst konuya taşınana kadar tema yapıcam :D dandik deil ama özene bezene yapıyorum bu ilk çalışmam 5 saat sürdü.. öğrendim svg dir 3rd party iconları dır filan.. dierleri daha kısa sürer ama çok emek var.. tema diyip geçmeyin oof of.. işlemci yavaş bde benm 2 saat beklyrm.. dual core dayanmıyo developercilik oynamaya :D

uribaju

uribaju

Üye
hacı sen carbideden tema editleyebiliyomusun yani bir temayı koyup sadece ikonlarını veya arka planı değiştirmek mümkün mü ?

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi
mümkün ama ben öyle yapmadım.. import edersin heralde olur biter.. carbide 4.1 bu anna iconları var hep tema editlemene gerek olcaını sanmıyorum.

uribaju

uribaju

Üye
mümkün ama ben öyle yapmadım.. import edersin heralde olur biter.. carbide 4.1 bu anna iconları var hep tema editlemene gerek olcaını sanmıyorum.
direk sis dosyasını importlayınca oluyor mu ?
ben kendi ikonlarımı yapmayı düşünüyorum senin yaptığın gibi o yüzden sordum

Devildare66

Üye
    Konu Sahibi

direk sis dosyasını importlayınca oluyor mu ?
ben kendi ikonlarımı yapmayı düşünüyorum senin yaptığın gibi o yüzden sordum

dostm importtan denedm olmadı open a theme dedm yine olmadı.. zip veya pdf istiyo.. yani açmıyo sis dosyasını..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt