Galaxy Ace'te Aynı Anda 2 Uygulama Açamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace'te Aynı Anda 2 Uygulama Açamıyorum...
Arkadaşlar sorun bu.. Nedenini bir türlü anlayamadım... RAM de dolu değil... Basit bir örnek vereyim; Opera Mobile ile internette gezinirken mesaj geliyor, mesaja bakıp cevap yazıp geri döndüğümde ise uygulama kapanmış oluyor ve kendini yeniden açmaya başlıyor. Tüm programlarda/oyunlarda durum böyle arkadaşlar... Kapatmadan başka bir şeye baktığımda bile uygulama kendini kapatıveriyor... Aynı anda 2 işlem yapamıyorum... Bir türlü çözüm bulamadım şu işe... RAM'in en boş olduğu anlarda bile bu sorun var, ayrıca dahili bellekte yeterli boş yer de var... Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun...

A3rman

A3rman

Üye
Garantisi varsa gönderin baksınlar. Tek tavsiyem fazla kurcalamayın ...

Ramlerle ilgili bir sıkıntı olma ihtimali büyük.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
telefonun rami az o yüzdendir servisle pek alakası yok normal internet kullanırsan kendi kendine kapandığında tekrar açarsan en son sayfayı açıyor bu yüzden sorun yaşamıyorsun

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
telefonun rami az o yüzdendir servisle pek alakası yok normal internet kullanırsan kendi kendine kapandığında tekrar açarsan en son sayfayı açıyor bu yüzden sorun yaşamıyorsun

Evet ama oyunlarda mesela baştan başlatıyor, kaldığım yerden devam edemiyorum...

yakup_281

yakup_281

Üye
bende de öyle neo v

A3rman

A3rman

Üye
O zaman kullandığınız uygulamalar ağır olabilir. Telefonun rami düşükse hele . yapacak bir şey yok ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt