kardeşim oyunlarda felan bi acılısta kasma var temple run 2 de 0 kasmayla oynuyorum arayüzlerde bi tek rehber le mesajların acılması biraz gec oda cok önemli değil bide nedense kullandıkca acılıyor rom bi daha ki güncellemeye daha rahat olur galibada suan tolga abimizin ace 2 si yok diye biliyorum o yüzden gec gelebilir
jb de kasma var tabii ki de bu romu yuklersen arayuzlerde kasma olmaz ama oyun performansında falan fazla artış yok yani dur bekle yakında tolga performance rom 1.1 i yukleyecek eğer sorunsuz çalışıyorsa onu kurarsın
1. Sinif android bilgim olduğunu soylemiyorum zaten 2.sinif falandır alay ettiğim de yok ayrıca sonuçta süper bir telefon kullanmıyorum adam gibi jb romunu samsung yapamamış developerlardan mı bekliyorsun ki ? Cm ekibinin yaptığı rom bile kasıyor herkes yavaş yavaş gb ye geri donerken sen jb romu arıyosan otur kendin yap o zaman ha bu arada belki ilerde bi gb romu çıkarabilirim üzerinde çalışıyorum yeni başladım daha
kardeşim kendim denedim ve suan kullanıyorum v1.1 i antutudan 7981 puan aldı cok basarılı olmus yağ gibi akıyor facebook instagram ve vatsapp arkada calısıyor + temple run 2 yüklü daha donmaya sahit olmadım deneyin
tolga v1.1 i güzel yapmışsın bsc kernelle iyi çalışyor neyse birkaç rom daha var onları da deneyeyim de gb ye geri doneyim gerçekten jb den tiksiniyorum
tolga v1.1 i güzel yapmışsın bsc kernelle iyi çalışyor neyse birkaç rom daha var onları da deneyeyim de gb ye geri doneyim gerçekten jb den tiksiniyorum
Ben dün gece 11 de CM10 Kurdum touchwiz yok die istemedim ardından VanilliaRootBox kurdum süper bir rom fakat ona da Whatsapp kurulamıyor nedense
Neyse ilerleyen saatler 02.30 gibi tekrar GB kurdum görsel yok ama hızlı