Galaxy Ace 2 i8160 Galaxy Ace2 Performance Rom ( Türk Yapımı )

desRon

Üye
kardeşim oyunlarda felan bi acılısta kasma var temple run 2 de 0 kasmayla oynuyorum arayüzlerde bi tek rehber le mesajların acılması biraz gec oda cok önemli değil bide nedense kullandıkca acılıyor rom bi daha ki güncellemeye daha rahat olur galibada suan tolga abimizin ace 2 si yok diye biliyorum o yüzden gec gelebilir

can_071

Üye

bu oyundaki kasmalar ufak tefek oyunlar icin mi yoksa büyük oyunlar icin mi ?

desRon

Üye
büyük oyunlarda var hill climp vs gibi oyunlarda gb ile aynıkalitede

Kontrol

Üye

gb candir

Tepkiler: The Shadow
    Konu Sahibi
v1.1 çıktı. Konuya Eklendi.

desRon

Üye
kardeşim kendim denedim ve suan kullanıyorum v1.1 i antutudan 7981 puan aldı cok basarılı olmus yağ gibi akıyor facebook instagram ve vatsapp arkada calısıyor + temple run 2 yüklü daha donmaya sahit olmadım deneyin

V1 Romunu yukleyenler yapim numarasinda ace 1 performance rom v1 mi yaziyo yoksa ace 2 performance rom mu yaziyo?

V1 Romunu yukleyenler yapim numarasinda ace 1 performance rom v1 mi yaziyo yoksa ace 2 performance rom mu yaziyo?
bakmadım da ne yapacan ki zaten onu build.prop tan değiştirebiliyon istersen ace 2 performance rom 300000.0 bile yaparsın

bakmadım da ne yapacan ki zaten onu build.prop tan değiştirebiliyon istersen ace 2 performance rom 300000.0 bile yaparsın

Bende zaten ilk yapilan rom yuklu v1i flasladim ama sanki olmamis gibi o yuzden dogrumu yaptim yanlismi onu anlamak icin :-)

v1.1 yukleyip denedim ama pek begenemedim v1e geri dondum o daha guzel di sanki v1.2 bekliyelim bakalim o nasil olucak :-)

tolga v1.1 i güzel yapmışsın bsc kernelle iyi çalışyor neyse birkaç rom daha var onları da deneyeyim de gb ye geri doneyim gerçekten jb den tiksiniyorum

Kontrol

Üye
tolga v1.1 i güzel yapmışsın bsc kernelle iyi çalışyor neyse birkaç rom daha var onları da deneyeyim de gb ye geri doneyim gerçekten jb den tiksiniyorum
Ben dün gece 11 de CM10 Kurdum touchwiz yok die istemedim ardından VanilliaRootBox kurdum süper bir rom fakat ona da Whatsapp kurulamıyor nedense
Neyse ilerleyen saatler 02.30 gibi tekrar GB kurdum görsel yok ama hızlı

Arkadaslar ben bu romu kurdum ama acilirken samsung galaxy ace 2 ekraninda kaliyor.

Kontrol

Üye
Konuyu birebir oku dostum sorun çıkmaz