galaxy ace yardımmm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace yardımmm!
Telefonu kapatıp açtığımda programlarin widgetleri kayboluyor. Bir daha da widgetlerde görünmüyor...örn: battery live widgeti, my notes in widgeti... Nedeni ne olabilir???lütfen yardım!!!

Necmati

Necmati

Üye
Telefonunuz Root'lumu

technoshark

technoshark

Üye
benimkisi rootlu (: bendede aynısı oluyor nedendir necmati ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Yazılımsal bi hata olmuş olabilir, rom atarsan düzelir..

61semih

61semih

Üye
arkadaslar bu sorunun cozumu var
ayarlar uygulama ayarlarından uygulamaları yonet ten yukledıgınız widget i telefon hafızasına tasıyoruz sorun cozuluyor
bız sd karta kurdugumz ıcın telefon widger lerı goremyor

Necmati

Necmati

Üye
arkadaslar bu sorunun cozumu var
ayarlar uygulama ayarlarından uygulamaları yonet ten yukledıgınız widget i telefon hafızasına tasıyoruz sorun cozuluyor
bız sd karta kurdugumz ıcın telefon widger lerı goremyor
arkadaşın dediği gibi Telefon hafızasında değilse Kabul etmiyor sistem widget telefon hafızasına taşıyın

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
Benimkinin sorunu ondan değilmis... Telefona battery info diye bir program yuklemistim o batarya azalınca sarjin çok gitmesi için widgetleri kaldiriyormus. Programı kaldırınca düzeldi

Necmati

Necmati

Üye
Benimkinin sorunu ondan değilmis... Telefona battery info diye bir program yuklemistim o batarya azalınca sarjin çok gitmesi için widgetleri kaldiriyormus. Programı kaldırınca düzeldi
ilk kez böyle birşey duydum sorununuz çözüldüyse ne mutlu :)

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
Battery info, Battery saver türevi programlar sarj süresini ve batarya ömrünü uzatıyor mu? Yoksa fasa fiso mu bunlar?:)

Lenneth

Üye
Battery info, Battery saver türevi programlar sarj süresini ve batarya ömrünü uzatıyor mu? Yoksa fasa fiso mu bunlar?:)

Bence o programlar daha çok zarar veriyor. 3G yerine 2G şebekesi kullanıyorum, arka planda gereksiz servis/uygulama açık olmamasına dikkat ediyorum. Wifi/Bluetooth kullanmadığım zamanlarda kapalı. Ekran parlaklığı otomatikte.. Daha ötesine gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt