Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy ace yardımmm!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkemalynd
Üye
Konu Sahibi
galaxy ace yardımmm!
Telefonu kapatıp açtığımda programlarin widgetleri kayboluyor. Bir daha da widgetlerde görünmüyor...örn: battery live widgeti, my notes in widgeti... Nedeni ne olabilir???lütfen yardım!!!
Yazılımsal bi hata olmuş olabilir, rom atarsan düzelir..
61semih
Üye
arkadaslar bu sorunun cozumu var
ayarlar uygulama ayarlarından uygulamaları yonet ten yukledıgınız widget i telefon hafızasına tasıyoruz sorun cozuluyor
bız sd karta kurdugumz ıcın telefon widger lerı goremyor
arkadaslar bu sorunun cozumu var
ayarlar uygulama ayarlarından uygulamaları yonet ten yukledıgınız widget i telefon hafızasına tasıyoruz sorun cozuluyor
bız sd karta kurdugumz ıcın telefon widger lerı goremyor
arkadaşın dediği gibi Telefon hafızasında değilse Kabul etmiyor sistem widget telefon hafızasına taşıyın
mkemalynd
Üye
Konu Sahibi
Benimkinin sorunu ondan değilmis... Telefona battery info diye bir program yuklemistim o batarya azalınca sarjin çok gitmesi için widgetleri kaldiriyormus. Programı kaldırınca düzeldi
Benimkinin sorunu ondan değilmis... Telefona battery info diye bir program yuklemistim o batarya azalınca sarjin çok gitmesi için widgetleri kaldiriyormus. Programı kaldırınca düzeldi
Bence o programlar daha çok zarar veriyor. 3G yerine 2G şebekesi kullanıyorum, arka planda gereksiz servis/uygulama açık olmamasına dikkat ediyorum. Wifi/Bluetooth kullanmadığım zamanlarda kapalı. Ekran parlaklığı otomatikte.. Daha ötesine gerek yok