galaxy ace yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace yardım
iyi günler arkadaşlar .galaxy ace alcam bugün. program olarak neler yüklemem gerekiyor ? android güncelleştirmesi var mı 2.3.3 ? telefonun temel programlarından başka neleri yüklemem gerekiyor?şimdiden teşekkürler

nexpow

nexpow

Üye
2,3 güncelleme yapma önermem program ve oyun olarak senin zevkine kalmış android uzantısı .apk dır bu uzantılı dosyaları yükleyebilirsin oyun olarakda bazı oyunlar 2 dosyadan oluşur apk dosyası ve data dosyası apk dosyasını yükle indirdigin data dosyasınıda android /data dosyasına at

technoblue

technoblue

Üye
güncelleme yapmadan önce sıkı bi araştıma yapmanı tavsiye ederim. çünkü telefonda ağırlaşmaya ve batarya ömrünü kısaltmaya neden olabiliyor.

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkürler .güncellemeyi yapmayayım o zaman.oyun yüklemeyi tam olarak anlatır mısınız hiçbişey bilmiyorum çünkü . dosyayı bilgisayara indirip sonra telefona atıp mı kurcam nasıl olcak ?

nexpow

nexpow

Üye
basit oyunlar 25-30 mb altı genelde bu oyunların data dosyası yoktur indirirsin yüklersin hemen oynarsın.kaliteli oyunlar 3d hd mesela pes2011 gangstar nfs buna benzer kaliteli oyunlar bunların bide sd kart dosyası vardır.mesela .apk dosyasını indirirsin 5-10mb bişeydir yüklersin sd kart dosyasınıda hafızakartında android/data dosyasına atarsın eger gamelof oyunu ise hafıza kartındaki gameloft klassörüne atarsın.oyun bölümüne bak fakat cok karışmış bölüm iyice bak güzel oyun bulabilirsin mesala bu sana yardımcı olur

http://www.maxicep.com/android-oyun/gio-ace-ve-optimus-one-gameloft-oyunlar-_____-503122.html

Εthnic

Εthnic

Üye
bir kac gun burada takil.. ogrenmen fazla zaman almayacaktir..

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
saolun :) bu arada şimdi ne programları yüklemem lazım telefona temel programlar yüklü müdür ? bide android markete gireyim dedim şimdi yükleniyor diye yazı çıktı onu bekliorum yani şimdi yeni mi yükleniyo ne oluyo anlamadım :)

nexpow

nexpow

Üye
aldıgında 2 tane market yüklü zaten başka marketlerde forumda paylaşılıyo onlarıda kullanabilirsin

oguzkedek

Üye
    Konu Sahibi
mobil bağlantı ayarlarınız bulunamadı.lütfen ayarlarınızı yapılandırdıktan sonra giriniz yazıyo ne yapmam lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt