Galaxy Ace Yardım-Yavaşlık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
navti

navti

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Yardım-Yavaşlık
Galaxy ace telefonum son zamanlarda inanilmaz derecede yavasladi her ne kadar format atip yeni romlar denesemde ilk bes on dakika stabil calisiyor daha sonra uygulamalar yuklendikce iyice yavasliyor menude bile donmalar yasaniyor telefonum overclocklu olmasina ragmen sanki 600 mhz den bile dusukmus gibi calisiyor ayrica rami bosalttigimda yaklasik 30 saniyelik rahatlamadan sonra tekrar eski donuk haline donuyor suan kullandigim rom Stocklite v7.1 (orjinal romdan daha hafif) ayrica dsp manager ve darktremor a2sd gibi eklentiler var bunlarin kastiriyor olma ihtimali varmidir.
Yardim ederseniz sevinirim yapilacak tum yardimlar icin simdiden tesekkur ederim...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
İşine yaramayan uygulamaları sil öncelikle, telefonun rahatladığı zaman yavaş yavaş stabilleşicektir. Orjinal romunu tavsiye ederim ben he birde hard format ve soft format ikisinide at telefonu fabrika ayarlarına ayarla. Sonra sadece işine yarıyan uygulamaları yükle hafızasını ne kadar doldurursan o kadar yavaşlar ki bu bilgisayarda da böyledir :)

navti

navti

Üye
    Konu Sahibi
yardım için sağol ama bunları bende biliyorum vede yaptım. Sorun yeni oluştu her nekadar reset vb. atsam overclock yapsam da (eskiden daha fazla uygulama vardı) telefon ana menüde dahi donuyor bazen reset atıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt