edizkralll
Üye
Galaxy Ace Telefon Açılmıyor ve Işığı Yanıp Sönüyor ?
Merhaba, yurt dışından aldığım samsung galaxy ace in dün imei sini değiştirmek için bir uygulama kullandım, sanırım ondan sonra böyle oldu. Bataryasını taktığım gibi ışığı yanıp sönmeye başlıyor, recovery mod a girmiyor ama download mod a giriyor. Odin ile tekrar rom kurmayı denedim, custom ve stock rom lar denedim, odin telefonu görüyor, kurmaya başlıyor ama yine ışık yanıp sönmeye başlıyor. Çözüm hakkında bir fikri olan var mı? Ne yapmak gerek ?
not: Lütfen download mod a girmek için olan yolları söylemeyin, download mod a giriyorum ama odin yüklemeyi yapıp yeniden başlatma olayına gelince aynı şekilde ışık yanıp sönüyor, odin de pass diyor normal şekilde. recovery mod a giremiyorum, ramdump modu açılıyor fakat bu mod ne için tam olarak bilmiyorum.
not: Lütfen download mod a girmek için olan yolları söylemeyin, download mod a giriyorum ama odin yüklemeyi yapıp yeniden başlatma olayına gelince aynı şekilde ışık yanıp sönüyor, odin de pass diyor normal şekilde. recovery mod a giremiyorum, ramdump modu açılıyor fakat bu mod ne için tam olarak bilmiyorum.