Galaxy Ace Tel Bozuldu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Tel Bozuldu!!
Arkadaşlar Yardım Lütfen Telefona Genel/Destek Sayfasındaki Galaxy Ace İce Cream Sandwich Konusundakini Yükledim Telefon Acılırken SAMSUNG yazan yerde kalıyor öyle lütfen yardım edin annemler görürse telefonun bozulduğunu ÇOK FENA OLUR!

akyurt1

Üye
kardeş galaxy ace için ice cream sandwich çıkmadı galaxy serisi tellerin hiçbirinde yok doğrusu sen nerden buldun bu romu anlamadım bilip bilmeden rom yüklemeyin annenlere olanları anlat teknik servise götürün tel brick olmuş sanırım halledebilirlerse hallederler yoksa telefon çöpe geçmiş olsun

y n s c n

y n s c n

Üye
cmd. ile halletmen gerek bunu sanırsam.. Dur bakalım biraz..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sakin olun korkacak bişey yok

Telefonun bataryasını çıkarın 10 dk bekleyin daha sonra bataryayı yerleştirin ve ses kısma+orta tuş+güç düğmesine basarak download modua alın yazıyı görünce hemen usb ile pc ye bağlayın telefonu odin programını açın eğer odin telefonu gördüyse sorun yoktur hemen telefonunuza uygun telefonu yükleyin(Android 2.3.4) rom yükledikten sonra üçgen işareti veya açılış ekranının ilerlemediğini görürseniz bataryayı çıkarın biraz bekleyip bataryayı telefona yerleştirin ve orta tuş+güç düğmesine basarak telefonu recovery modu alın bu menüde dokunmatik işlemiyor işlemi ses tuşları ve işlemi yaparak halledeceğiz ve daha sonra

Karşınızda gelen ekranda Wipe Data/Factory Reset seçeneğinden içine girip Yes Delete All User Data seçeneğine işlem bittikten sonra Recovery Ekranına dönüyor.
Wipre Cache Partition diyoruz burada Wipe Cache tıklıyorsunuz biraz bekleyince tekrar Recovery Ekranına dönüyor
Son olarak Reboot System Now diyorsunuz ve telefon açılıp kapandıktan sonra telefonumuz eski haline gelecektir.

akyurt1

Üye
voov adam biliyor :) umarım kurtarırsın teli

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
valla cok tesekkur ederim siz olmasaniz napicam ben bilmiyorum yeni rom yukledim odinle su anda bi sorun yok coooooooook tesekkur ederim

erdemmm271

Üye
ne güzel ya , bazen paylaştığımız küçük 1-2 cümle başkaları için hayati öneme sahip olabiliyor...

akyurt1

Üye
demekki benim gibi hemen telefon gitti dememek gerekiyormuş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt