Galaxy Ace Sorunları Lütfen yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fener_1996

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Sorunları Lütfen yardım!
Cihazım GT-S5830i Android Sürümü:2.3.6
Oyunların Çoğunluğunu desteklemiyo telefon rootlu.Rom vs atmadım.İnternetten indirdiğim android oyunları sd atıyorum telefonda kurmaya calıstıgım zaman uygulama yüklenemedi hatası alıyorum.Google Playden indirdiğim oyunlarda kasıyo..Telefonu usb modem olarak kullanıyorum bir kere usb gördürme şansın oluyo eğer koparsa bidaki taktığımda sadece şarj dolduruyo.Telefonu tekrar pcye bağlayabilmek için teli yeniden başlatak zorunda kalıyorum.Ne yapmam lazım bu sorunları çözmek için ? Teli 400 liraya aldım arka kapakta ekranda çok ince 2 tane çizik var birde microsd giriş kapağında aşınmalar war.{kazık yedim o kesin]
Telefon orjinal spot değil.Açılmamış herşeyi orjinal.250 tl weren war :( Satsam Galaxy s1 alamam.Anca almam için 300-350 tl arasına satmam lazm.Yukarda belirtiğim sornları çözersem satmıycam.Yardım edin kardeşinize.teşekkrler

kankusturan39

Üye
Kardeşim sen bu teli almadan önce araştırma yapmalıydın bendede aynısı var oyun oynamak istiyosan s5830 alcaktın

fener_1996

Üye
    Konu Sahibi
oturduk bi kazığa nerden biliyim böyle olcanı

Android Police

Android Police

Üye
galaxy alıcaksan w aşağısını almıycan hocam yoksa oyunlarda sürünür cihaz :kotu:

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
En kötü w alacaksın Ace'de oyun zor malesef

Samet.25

kardes bendede aynı tel var 1.si usb sorunu ıcın samsung usb drıver var onu ındırıp pc ye indirip kurdunmu kurmadıysan kur.
2.si teli satma bence almıssın bı kere nıye zarar etcen 200 tl dursun orta hallı bı tel ama daha kötüsüde olabilirdi böyle düsün ilerde ufak ufak biriktir 300 400 biriktirince bunuda 200 e filan satıp s2 alırsın spot veya orjinal nacizane fikrim.
3.olarak stabil bi rom bul tele at kendı orjinalı bence stabil degil cok gereksiz programları var ıcınde ace cream v1.4 romunu onerırım forumda var en azından biraz rahatlar telefon bende marketten 2 oyun ındırdım onları oynuyorum cokda zevklı tavsiye ederım Jetpack Joyride ve tank hero kucuk oyunlar bulursan bunlar gibi sıkılınca oynarsın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt