galaxy ace s5830i yazilim yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batumokar

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace s5830i yazilim yardim lutfen
merhaba arkadaslar galaxy ace var bende ama i modeli var. 2.3.6 surumu.baska surum yokmu bunlara ya.normal ace lerde var bikac tane 2.3.7 4.0.4 falan.ama i modeline olanini bulamadim.sizce nerde bulabilirim.yda soyle sorayim varmidir yoksa cikarmi? tesekkurler

gekic43

Üye
4.0.4 ace de ben hic gormedim onun için rom yuklemen gedek ama teli guncelle 2.6.3. Var bende rom yukleme pisman olursun ayarlarda yazilim güncelleme var ordan varsa yapabilirsiniz :)

batumokar

Üye
    Konu Sahibi
yazilim guncellemeye tikliyorum biraz bekliyo sonra kapaniyo otomatik :s vala kafayi yicem

shekerz

Üye
arkadasm sana yardmcı olabilirm. 4.0.4 de olabilir 4.1.1 yada 2.3.6 yukleyebiliyoruz cıhazımıza. bende su an 4,0,4 var gayet memnunum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
xda forumundan bakabilirsin ingilizcen varsa

batumokar

Üye
    Konu Sahibi
arkadasm sana yardmcı olabilirm. 4.0.4 de olabilir 4.1.1 yada 2.3.6 yukleyebiliyoruz cıhazımıza. bende su an 4,0,4 var gayet memnunum
usta nerden nasil yaptin bi yardimci ol bana gozunu seviyim..

- - - Eklendi - - -

ordanda baktimda pek anlamadim acikcasi. ilginize tesekkur ederim bu arada

- - - Eklendi - - -

ordanda baktimda pek anlamadim acikcasi. ilginize tesekkur ederim bu arada

gekic43

Üye
ace ve 4.x.x ha dolama milleti kardes rom yuklersen olur rom yuklemedende build.propla oynarsan yapabilirsinama kenduni kandirirsin

Samet.25

4.0 yazar ama gercekten 4.0 olmaz 4.0 olur diye bosuna yuklemeyin burdan soylemek istedim bu konuyu cok soran vardi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt