Galaxy Ace S5830i Açılmama

Sponsorlu Bağlantılar

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace S5830i Açılmama
Arkadaşlar telefona rom yükledim. Herşeyi doğru yaptım. Ama reboot system now diyince telefon Galaxy ace s5830i ... ekranında kalıyor açılmıyor. Recovery modada girmiyor. Sizce Brick mi oldu.

Not:Androidde yeniyim.

Samet.25

brick olmus odin ile orjinal rom yükle

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Bunu anlatan bi konu varsa link olarak atabilir misiniz?

Not:Sanırım download mode alınmıyo :S

blacktalon

blacktalon

Üye
orjinal rom bulamazsan 2.3.3 olan bir sürüm yükle ve odinle kur telefona

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen. Bakın galiba download modada alınmıyo sadece Galaxy ace s5830i yazılı ekranda kalıyo :S birisi özelden detaylı anlatabilir mi?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardım edin telefonum hard brick mi oldu yoksa soft brick mi bunu anlayamadım. Rec. ve Download modada girerken Galaxy ace yazısında takılı kalıyo :S

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Download moda giriyo. odine bağlıyorum ama start diyince <OSM> PDA_S5830iXXKL1_REV00.tar.md5 is valid.<OSM> MODEM_S5830iXXKK5_REV00.tar.md5 is valid.
<OSM> GT-S5830i-MULTI-CSC-OXEKK4_RST.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
<ID:0/009> File analysis..
<ID:0/009> SetupConnection..
<ID:0/009> Can't open the ******(COM) port.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

bu loglar geliyo :S

NovaThor

NovaThor

Üye
Kardes ben orasini bilemem malesef hic rom yuklemedim kendime nasil yukleneceginide bilmem :confused: bir kez daha dene istersen olmassada servise gotur :(

meme4

meme4

Üye
servise götür bencede telefona zarar verebilirsin

relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Çözülmüştür download mod açıldı. Konu kilit lütfen.

adnanbaba1

Üye
kardeşim ben de rom yukleyecektim yapamadım . telefon ace ekranında takılı kalıyor . download moda girmiyor nasıl düzelir allah rizası ıcın yardım edin ... sen nasıl hallettin anlatr mısın lutfen ?

Samet.25

kardeşim ben de rom yukleyecektim yapamadım . telefon ace ekranında takılı kalıyor . download moda girmiyor nasıl düzelir allah rizası ıcın yardım edin ... sen nasıl hallettin anlatr mısın lutfen ?

dowloand moda mutlaka girmesi lazim yoksa halledemessin kolay kolay dowloand moda almaya calis ses acma ses kisma ve power a basarak dene

adnanbaba1

Üye
tamam kardeşim girdim download moda odinle yazılım yuklemem için gerekli dosyalar neler ? nerden bulabilirim

- - - Eklendi - - -

odinde telefon görunmuyorr :((((

- - - Eklendi - - -

yaptım kardeşim saolasın .. aynı duruma gelenler buyrun burdan düzeltinn haaa mesuliyet kabul etmem :)
servforu.blogspot.in/2012/11/unbrick-your-samsung-galexy-ace-gt.html

• Beğen
Tepkiler: hakjan01

Üst Alt