QenanQ
Üye
Galaxy Ace S5830 i Görünüm Kişiselleştirme (Yardım!!!)
Benim bir sorum olacak. Ben telefonumun ekran görüntüsünden, menü görünümünden vs akla gelebilecek ne kadar görünüm varsa dış görünüm hariç sıkıldım. Telefonumu kendi isteğime göre düzenleyemiyorum görünüm olarak. Yeni arayüzmüdür, temamıdır, firmwaremidir nedir bilmiyorum? Ne yapmam gerekiyor bu konuda? Forumda paylaşılan ekran görüntülerine baktım. Hepsi S3'e ait ekran görüntüleriydi. Acaba benimde telefonumun ana ekran, menü vs görünümlerini değiştirebilmem için telefonumun android sürümünü yükseltmem mi gerekiyor? Şuan kullandığım sürüm 2.3.6 sürümü. Bu sürümü 4.0 yada 4.0.1'e yükseltmem mi gerek daha doğrusu böyle birşey mümkün mü root etmek mi gerekiyor? Bilmediğimden soruyorum 2.3.6 dan 4.0 yada 4.0.1 e yükseltmem bana ne gibi yenilikler sağlayacak? Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü artık telefonumdan sıkılmaya başladım androidin symbiana göre bir ayrıcalığını yaşayabilmiş değilim hatta symbianda daha çok şey yapabiliyordum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.