Galaxy ace plus 6 aylık

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace plus 6 aylık
Elimde suanda kullandıgı galaxy ace plus var
Kozmetik olarak 10/8 alır.
Kutusu aparatları faturası herseyi duruyor. ( Kulaklığı daha hic kullanılmadı.)
Cihaz siyah renk. Ekranında hic cizik yok. Jelatinle kullanıldı.
Yazılımsal ve donanımsal bi sorunu yoktur. Bulana telefon BEDAVA.
Satma nedenim can sıkıntısı.

Alıcı arkadaslar konunun altına düsündükleri fiyatı pm atarsa yardımcı olurum. Hayırlı alısverisler.

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
fiyat nedir?

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
sah.com. da bulunan 123323504 ilanım ile takas düşünürseniz üzerine ne kadar istersiniz?

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
mamix74

mamix74

Üye
lumia 610 takas

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Turkcell T20 düşünürmüsün 15 Ay genpa garanti + 2 GB SD Kart Yedek Batarya kulaklık dışında Her türlü aparat mevcuttur. istersen takasta kendi kulaklığını vermeyip t20 ile kullanabilirsin. Mesajını bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

Turkcell T20 düşünürmüsün 15 Ay genpa garanti + 2 GB SD Kart Yedek Batarya kulaklık dışında Her türlü aparat mevcuttur. istersen takasta kendi kulaklığını vermeyip t20 ile kullanabilirsin. Mesajını bekliyorum.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Uste nakit vercekmisin ?

srhr190909

srhr190909

Üye
ideos x5 ile takas düşünür müsün. kvk garantili, 5 ay daha devam edecek, kutulu faturalı kulaklık,2 adet yedek batarya ve 1 adet yedek batarya doldurma cihazı, silikon kılıf, şarj aleti verilecektir. telefon sıkıntısızdır.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 ile takas düşünür müsün. kvk garantili, 5 ay daha devam edecek, kutulu faturalı kulaklık,2 adet yedek batarya ve 1 adet yedek batarya doldurma cihazı, silikon kılıf, şarj aleti verilecektir. telefon sıkıntısızdır.

İlginiz icin tesekkurler.