Galaxy Ace müzik sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace müzik sorunu!
Arkadaşlar hafıza kartında ''Media'' bölümüne müziklerimi atmıştım pcden daha sonra ordaki müziklerin aynısı menüdeki ''Müzik'' klasöründede vardı nasıl oldu bilmiyorum ama menüdeki ''Müzik'' klasöründe bulunan müzikler gitti ''Media''daki müzikler duruyordu.Daha sonra ''Media''daki tüm müzikleri sildim.Daha sonra pcden tekrar attım sd cardda ''Media'' klasörüne fakat attığım müzikler ''Müzik'' klasörüne gelmiyor nedendir acaba:bilmm

vahit19

Üye
arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun benim telefon galaxy gio bende de aynı sorun var.

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
arkadaşım benim telefon galaxy 551 bendede öyle oluyo geçen hafta bi baktım hiçbiri yok ama sd kartımda duruyo

vahit19

Üye
SD kartınızın root dizininde ya da müzik ve resimlerin olduğu dizinde .nomedia diye bir dosya varsa silin. bunu yaptım sorun halloldu.

• Beğen
Tepkiler: emre_2535

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kesin çözüm telefonunuza hard format atın daha sonra sd kartı biçimlendirin müzikleri tekrar atın sorun halloldu

alp238

alp238

Üye
hard format nasıl atılıyo fabrika ayarlarına döndürmek mi yani

Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
ben sadece sd kartıma biçimlendir dedim telefonda anında biçimlendirdi ondan sonra gittim pc den attım dosyaları açıldı

emre_2535

emre_2535

Üye
SD kartınızın root dizininde ya da müzik ve resimlerin olduğu dizinde .nomedia diye bir dosya varsa silin. bunu yaptım sorun halloldu.
arkadaşlar format falan atmaya gerek yok bu formül sorun çözülüyor... ''.nomedia'' yı hafıza kartının ana dizininden sildiğiniz zaman tamamdır. yalnız dikkat edin hafıza kartındaki bütün ''.nomedia'' ları silmeyin. (ayrıca galeride görünmesini istemediğiniz resim,video ve müziklerinizin bulunduğu dosyaya ''.nomedia'' dosyası açarsanız galeride artık görünmüyo...)

emre3153

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim sorunumu çözdü .nomediayı silmek. deli oluyordum aleti kırmak üzereydim :)

Üst Alt