Galaxy Ace MMS Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace MMS Yardım!
Arkadaşlar samsung ace - vodafone hattımla mms alamıyorm ve gönderemiyorum, müşteri hizmetlerini 3-4 kez aramama rağmen sorun devam ediyor, bütün yapılandırma mesajlarını cihazıma kurdum ve sorun hala devam ediyor, gelen mms mesajına indir butonuna tıkladığımda "İndirilemiyor, Daha sonra tekrar deneyin" yazıyor, aynı şekilde mesaj gönderdiğimde "Gönderiliyor" yazıyor ve göndermiyor.

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş, ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-mobil ağlar altındaki tüm sekmeleri aktif yap.tekrar dene.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Hala göndermedi malesef, ama gelen mesaja tıkladığımda süresi geçen mesaj felan dedi ve sildi, demek ki yeni bi mms gelse açacak ama göndermiyor hala bir diğer sorunda ben o kutucukları işaretlediğim zaman cihazın internete girmesine izin veriyorum fakat hattımın internet paketi yoksa ne yapacam?

----------Eklendi @ 22:36:23 ---------- Yazıldı @ 22:35:38 ----------

Gönderme sorunu giderildi teşekkür ederim :) fakat mobil ağları aktif etmemden dolayı int. e giriyor ve knt harcıyor.

alonsof1

alonsof1

Üye
Daima açık mobil verileri kapat düzelecektir.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Daima açık mobil verileri kapat düzelecektir.

Paket veri kullan
Veri Dolaşımı
Erişim Noktası Adları (bunun kutucuğu yok)
Sadece 2G ağlarını kullan

Bunlar var ben sadece veri dolaşımını mı aktif edeyim?

mancukya

Üye
Wifiden Mms kullanmani Gsm sirketlerinin isine gelmiyor oaly bu kadar basit. Mms okumak icin internete girdiginde veri parasi zaten ödemezsin. Ama Wifi ilede Mms okuyamazsin Telin Apn normal gsm baglantisi ile internete baglatip mmsleri okutacaksin alete yada bazi Gsm sirketlerinin sayfalarinda hesap actinsa öyle bir imkan var.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim :)

linuxx1

Üye
Nereden hesap almamız gerekiyor Tl harcamadan alabilmek için? Böyle mms hakkı olduğu halde kullanamıyorum

DKEY61

Üye
KARDEŞİM PAKET VERİYİ AÇIN BİRDE OYLE DENEYİN:nono:

koray136

Üye
Hala göndermedi malesef, ama gelen mesaja tıkladığımda süresi geçen mesaj felan dedi ve sildi, demek ki yeni bi mms gelse açacak ama göndermiyor hala bir diğer sorunda ben o kutucukları işaretlediğim zaman cihazın internete girmesine izin veriyorum fakat hattımın internet paketi yoksa ne yapacam?

----------Eklendi @ 22:36:23 ---------- Yazıldı @ 22:35:38 ----------

Gönderme sorunu giderildi teşekkür ederim :) fakat mobil ağları aktif etmemden dolayı int. e giriyor ve knt harcıyor.
kardeşim nasıl yaptın bide bana anlatırmısın

Takipçi Satın Al

Üst Alt