Galaxy Ace Internet Paketi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

noname12

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Internet Paketi Sorunu
Merhaba arkdaslar Galaxy Ace'e internet paketi yaptım ama sadece kendi tarayıcısında kullanabiliyorum Facebook veya Samsung-Apps gibi uygulamalarda internet paketine baglanmıyor yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler .

emre_2535

emre_2535

Üye
merhaba hangi operatörü kullanıyorsanız internet sayfasından internet ayarlarını otomatik yüklemeyi dene (mesajla) sorunu çözebilirsin... kolay gelsin...

rotz

Üye
ya dostum bu bı yazı yazmışsın bu şekılde Merhaba arkdaslar Galaxy Ace'e internet paketi yaptım ama sadece kendi tarayıcısında kullanabiliyorum Facebook veya Samsung-Apps gibi uygulamalarda internet paketine baglanmıyor yardımcı ınternette her yere baktım sende nbşaka bu sorunu yaşayan yok halletınmı bu sorunu ya cıldırdım ben hıc kımse cevap vermıyo gozunu sevıyım sen cevap ver

emre_2535

emre_2535

Üye
ya dostum bu bı yazı yazmışsın bu şekılde Merhaba arkdaslar Galaxy Ace'e internet paketi yaptım ama sadece kendi tarayıcısında kullanabiliyorum Facebook veya Samsung-Apps gibi uygulamalarda internet paketine baglanmıyor yardımcı ınternette her yere baktım sende nbşaka bu sorunu yaşayan yok halletınmı bu sorunu ya cıldırdım ben hıc kımse cevap vermıyo gozunu sevıyım sen cevap ver

kardeş inşaallah sorunu çözmüşsündür ama bende aynı sorun vardı böyle hallettim... şuanda öylece kullanıyorum...

mancukya

Üye
Samsung icin Ayarlar, Kablosuz ve ag, Mobil aglar girip Paket veri kullan ve veri dolasimi acikmi kontrol edermisin ?
Ayrica ayni yerde erisim Noktasi adlarinda Gsm sirketine ait bilgiler mevcutmu ?

Üst Alt