galaxy ace internet ayarlari konusunda yardim!

Sponsorlu Bağlantılar

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace internet ayarlari konusunda yardim!
Basliktda belirttigim gibi galaxy ace var fakat wifi acik deilken surekli olarak bakiye yiyor ne yapicam bilmiyom ya bi yardim edin 20 liradan fazla bakiyem gitti wifi acik kalsin dicem otomatikman kapaniyor ne yapicam ben annemler beni... anladiniz siz onu.d.d bide ucus modu mu ne var o ne ise yariyor??

umutku84

umutku84

Üye
uçuş modu çevrimdışı modu gibi bişrydir. hatla,wifila,gpsle bağlantıyı keser. veri ağını kapatarak da para yemesini kesebilirsin. güç tuşuna uzun bas orda veri ağı modu yazması gerekiyo ona basarak kapatabilirsin.

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
uzun bastim ucus modu sessiz mod ve kapama var veri agi modu yok ucus moduna gecersem para gitmezmi demek istedin

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Basliktda belirttigim gibi galaxy ace var fakat wifi acik deilken surekli olarak bakiye yiyor ne yapicam bilmiyom ya bi yardim edin 20 liradan fazla bakiyem gitti wifi acik kalsin dicem otomatikman kapaniyor ne yapicam ben annemler beni... anladiniz siz onu.d.d bide ucus modu mu ne var o ne ise yariyor??

arkadaşım,benim mobil ağla işim olmaz,sadece wi-fi yi kullanıyorum diyosan.ayarlar>kablosuz ve ağlara gir>mobil ağlara gir>paket veri kullan ve veri dolaşımı'ndaki işaretleri kaldır.:oke:

şahsen bende bu şekilde kullanıyorum.ve en ufak bir tl gitmesi imkansız bu şekilde...:oke:

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye

Lambritsche

Lambritsche

Üye
    Konu Sahibi
ben okuldayken 0.faceye girmek istiyorum normalde senin dediğin gibi yapıyorum fakat okulda dersler bayıyo arkaya gecip face.d