galaxy ace galaxy gio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace galaxy gio
Ben galaxy ace almaya karar vermiştim tam o sırada bir arkadaşım galaxy gio al dedi ikisinin arasındaki fark sadece kamera ama fiyat farkı 150-200 tl arkadaş 5 mp kamera için 150 tl verilmez dedi cidden ikisinin arasına fazla fark yok gibi arkadaş cidden haklımı ikisinin özelikleride birbirine yakınsa 150 tl daha vermeye gerek yok fikirlerinizi bekliyorum....

Εthnic

Εthnic

Üye
beni iikisi arasinda galaxy acese yakinlastiran 3.5 inclik ekrani ve karizmatik tasarimi olmustu.. eger bunlar senin icin onemli degilse galaxy gioda fena telefon degil...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
e tabi aradaki fark sadece kamera değil ekran boyutu da ciddi bir maliyettir neticede.

61semih

61semih

Üye
tasarım ekran buyuklugu ve kamera benımde bıldıgım kadarıyla arasındakı fark.karar sana kalmıs

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
ya ben oyun oynamak için alıyorum ekran büyüklüğü kamera felan önemli değil bana oyun performansında değişiklik varmı onu söylermisiniz?

Utku

Utku

Üye
İşlemci ram vs aynı

61semih

61semih

Üye
oyun farkı oyuk sıstem tamamen aynı kamerası harıc bırca 0,3 inç daha ofak buda sanrım 7milimetre yapıyor :oke: tabıkı tasarım olarak ace daha şık duruyor ama 150 200 tl fark odenmez bana gore helekı fotograf makınen de varsa

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirmen için saol :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hangisini alsanda fark etmez ikisinlede memnun kalırsın:oke:

hhhgggffff

Üye
yani ben bu konuyu açmanda şunu anladım arakdaşım eğer ace alırsan bütceni biraz zorlayacaksın hiç gerek yok bende gio var deli gibi oyun oynuyorum için rahat olsun oyun için rahat rahat oynayabilirsin

ricardo45

ricardo45

Üye
parana göre karar ver üstad,gücün varsa ace al memnun kalırsın.

61semih

61semih

Üye
ricardo45

ricardo45

Üye
şahsen bu küçük farklar için o farkı ben veririm kişisel tercihim.ama karar alacak olanın tabi

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Sonuçta 2 side androidli bak dalgana
:d:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Ya gücüm varda almaya boşna para vermiyim diyorum küçük farklardan dolayı....

61semih

61semih

Üye
benım dusuncem al bır gıo 550 tl ye ustunede samsung pl100 dıjıtal fot.makınesı al (ben 200 e almıstım hepsıburdadan) en aklıllısı bu olur kanımca

ricardo45

ricardo45

Üye
bu daha faydalı gibi sanırım:d:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
foto. makine var zaten :oke:

61semih

61semih

Üye
makınen varsa ozaman kamerası ıdare etsede olur heralde.sonucta telefon.tabıkı senın maddı durumun ne bılmıyorum butcem yetıyor dıyorsun ama benden sana bır tavsıye ozaman baska konu altında paylaştıgım bır telefon onerısı onerıyım sana ama suanda turkıyeye gelmedı avrupada amerıkada satısta motorola defy bu cıhaz suda gecırmıyor saglamlık testlerındende basarıyla gectı ıslemcısı 800mhz vs ace ve gıo ıle aynı sayılır ozellıklerı ekranı daha buyuk sanırım 3,7 ınc tı bırde motorolanın kendı arayuzu var ve gercekten cok guzel telefon androıtlı bır ıncele derım avrupadakı satıs fıyatı 350 avro :oke: ace alacagına bence bekle bunu al acele etme.ınvelemende fayda var ama :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt