Galaxy ace [E: failed to mount / system (Invalid argument)]

Sponsorlu Bağlantılar

TheGreatEye

TheGreatEye

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace [E: failed to mount / system (Invalid argument)]
Arkadaşlar ace e cm7 yükledim açılırken 'ANDROID' te kalıyor bide menu + güç ile recoveryi açtığımda ''E: failed to mount / system (Invalid argument)'' şeklide bir hata veriyor. downloading mod a falan giriyor odin le firm atcam ama odin tanımıyor driver yükledim ama port yerinde bişey çıkmıyor. firm için başka bir yöntem ve yazdığım hatanın çözümünü biliyorsanız lütfen yardımcı olun :(
bu arada recovery deki bütün seçenek leri denedim
-- Wiping cache...
Formatting /cache...
E:format_volume: rfs format failed on /dev/stl14
Cache wipe complete
tarzında hatalar veriyor hepsi.

bjkliardii

bjkliardii

Üye
kardeşim yemin ediyorum aynı hataları alıyorum. çok ama çok araştırdım odin diyorlar telefon download şeklinde açılmıyor. kaldım böyle ne yapacağımı bilmiyorum. modelim s5893i

badboy2460

Üye
kardeş benimde aynı problem var download modda açılmıyo yardımcı olursanz sevinirim

nsaktn

Üye
Ya biri cevap vermycek mi? Aynı sorun bende de var ve ne denediysem üstesinden gelemedim sorunun.

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
evet ya ben de bu sorunla karşı karşıyayım telefon çökt.Bu hatayı aldığım için telefonu hiçbir şekilde kurtaramıyorum.

- - - Eklendi - - -

cwm den backup yapmak istediğimde ''Error mounting /system skipping format...''
Can't mount /system! hatasını alıyorum.

veliahht

veliahht

Üye
efs hatası alıyorum çaresizim yar bana bir çare

Samet.25

arkadaslar teli kapatin download mod tuslarini netten ogrenin downloand moda alin alinmiyo demeyin alinmamasi imkansiz kesin alir ! Sonra pc den odin i acin teli download moddayken pc ye baglayin odinde isik yanacaktir yanmadi ise samsung usb driver i pc ye kurun kurduktan sonra rest atin pc ye tekrar dediklerimi yapin telefonunuza uygun romu indirin odin ile yukleyin bilmiyosaniz nasil yuklendigine netten bakin. dediklerimi uygularsaniz kesin olur ayni teli bende kullandim o kadar rom attim brick ettim aynilari benimde basima geldi bu sekilde yaptim. Sunuda belirtiyim 3 tane farkli farkli android kullandim bu durumlar hepsinde basima geldi bu sekilde duzelttim downloand moda mutlaka girer zaten girmessa duzeltemessiniz

The Shadow

The Shadow

Üye
evet ya ben de bu sorunla karşı karşıyayım telefon çökt.Bu hatayı aldığım için telefonu hiçbir şekilde kurtaramıyorum.

- - - Eklendi - - -

cwm den backup yapmak istediğimde ''Error mounting /system skipping format...''
Can't mount /system! hatasını alıyorum.
cwm den yedek almadan önce mounts and storages e gir unmount /system veya mount /system (hangisi varsa) seç tahminim düzelir :) düzelmezse vereceği hatayı söyle bir bakarım :)