Galaxy Ace Çok Takılıyor. Format Çözüm Mü?..

Sponsorlu Bağlantılar

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Çok Takılıyor. Format Çözüm Mü?..
Arkadaşlar telefonum Galaxy Ace, s5830i. Son zamanlarda telefon aşırı takılmaya başladı... Telefonum root'lu. Format atarsam sorun çözülür diye düşünüyorum... Format atıp sadece gerekli uygulamaları yükleyeceğim... Sizce de bunu yapmak doğru mu, bi fikrinizi almak istedim... Bunu yaparsam sorun çözülür mü?..Ayrıca format atınca root gider mi?.. Görüşlerinize göre hareket edeceğim arkadaşlar... Şimdiden hepinize teşekkür ederim... :)

enes122

enes122

Üye
recoveryden wipe yaparsan sorunun çözülür. formatta root yetkisi kaybolmaz

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
recoveryden wipe yaparsan sorunun çözülür. formatta root yetkisi kaybolmaz

Cevap verdiğin için teşekkür ederim ilk olarak... Yalnız recovery'den wipe yapmak ne oluyor? Bilmiyorum da... :)

hotlock

hotlock

Üye
recovery mod a girince en üstte wipe cache diye bir kısım var onu seçersen telefonun formatlanmş olur. recovery mod yüklü değlse önce marketten onu bul ve yukle.

TheMadness

TheMadness

Üye
Wipe cache değil wipe data

ekorotti

ekorotti

Üye
Kernel ile root attiysan wipelari yapinca telefonun acilmayabilir.

Pianist07

Pianist07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar onun yerine kod girerek format atmak daha kolay değil mi? Daha önce de öyle yapmıştım...

enes122

enes122

Üye
Cevap verdiğin için teşekkür ederim ilk olarak... Yalnız recovery'den wipe yapmak ne oluyor? Bilmiyorum da... :)

Önce telefonuna uygun cwm bulup kurman lazım googleye yazarsan bulabilirsin cwm yukledikten sonra ses acma tusu home tusun'bSasili tutup telefonu aç çıkan yerde wipe.data yapıp yes e tıkla yanlız cwm.de dokunmatik ekran çalışmaz ses tuşları ile yukarı asagi yapıp home veya.power tuşu ile secim yapacaksın

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşlar cwm ye gerek yok.(en azından benim telefonda gerek yoktu)

soruna gelince telefon kapalı iken home tuşu ile güç tuşuna basılı tut.ses tuşlarını kullanarak wipe data seç.yes de ardından reboot tıkla.

enes122

enes122

Üye
arkadaşlar cwm ye gerek yok.(en azından benim telefonda gerek yoktu)

soruna gelince telefon kapalı iken home tuşu ile güç tuşuna basılı tut.ses tuşlarını kullanarak wipe data seç.yes de ardından reboot tıkla.

Evet ya cwm ye gerek yok özür dilerim yanlış yönlendirmek istemiyorum recovery.moda.girip oradan wipe data yapabilirsn
Bu arada duzelttigin icin :tşk: NAWY

suprose

suprose

Üye
zor :D

blacktalon

blacktalon

Üye
format at rahatlar telefon ve root bende kalmıstı

Üst Alt