galaxy ace çok acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vengeful1

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace çok acil yardım!!!
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce galaxy ace aldım.genel olarak memnunum ama canımı sıkan konu telefonum açık olmasına rağmen (hattım avea) ve avea yazısı ekranda olmasına rağmen bazen beni aradıklarında "aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor..." mesajı çıkıyormuş yani kısaca telefonum açık ve çekiyor olmasına rağmen arayan kişilere telefonum kapalıymış gibi gözüküyor ayrıca her zaman da değil bazen oluyor.bu sorunu nasıl çözerim,sorun telefonda mıdır yoksa hatta mı yardımlarınızı acil bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

vengeful1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu yardım edebilecek birileri?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Garip bi sorun. Sanırım donanımsal bir arıza var .

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ayni sorun bende de oluyor galiba avea ile alakali cunku turkcell hattimi taktigimda hic bir sorun olmuyor

Sent from my Samsung GT-I8150 using Tapatalk

vengeful1

Üye
    Konu Sahibi
ben aynı zamanda bu durumu avea müşteri hizmetlerine de bildirdim ama ilgileniyoruz dediler ama bi daha herhangi bir şey söylemediler olup olmadığını da bilmiyorum ama sizlerin aklına gelen telefonun ayarları ile ilgili benim yapabileceğim bişey var mıdır acaba?

mancukya

Üye
Sürekli olarak gözün teldeki sebekeyimi takip ediyor ? Muhtemelen bulundugun konumdaki sebeke sürekli 3g 2g arasinda köprü yapan bir yerde. Ha neticede Samsung bu herhangi bir avrupa romu at odinle o sekilde dene. Benim sana tavsiyem cepten net kullanmiyorsam 2g hatlarini tercih etmen yada telde sebeke ve bant secimlerin kurcaladinsa wcdma gsm otamatige alman ben telde ariza oldugunu sanmiyorum sahsen.

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce galaxy ace aldım.genel olarak memnunum ama canımı sıkan konu telefonum açık olmasına rağmen (hattım avea) ve avea yazısı ekranda olmasına rağmen bazen beni aradıklarında "aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor..." mesajı çıkıyormuş yani kısaca telefonum açık ve çekiyor olmasına rağmen arayan kişilere telefonum kapalıymış gibi gözüküyor ayrıca her zaman da değil bazen oluyor.bu sorunu nasıl çözerim,sorun telefonda mıdır yoksa hatta mı yardımlarınızı acil bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

servise vermeni öneririm böyle bir sorun babamın arkadaşının c6-01'inin başına gelmişti servise verdi halan daha bekliyor oda cihazı alalı 1 hafta olmamıştı...

vengeful1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımlarınız için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt