Kerim. Üye gecmisinmucidi' Alıntı: Ben 1 ay önce Galaxy W aldım. Çok memnunum. Tek sorunum arka kapak plastik bir kere yere düşürdüm hemen zedelendi. (Küçük bişey ama insanın hoşuna gitmiyor işte. ) Sonra arkasına koruma kılıf aldım. Sorunu düzelttim. Yani güzel telefon öneririm. Genişletmek için tıkla ... o kiliflar da tasarimini bozuyor telefonun
gecmisinmucidi' Alıntı: Ben 1 ay önce Galaxy W aldım. Çok memnunum. Tek sorunum arka kapak plastik bir kere yere düşürdüm hemen zedelendi. (Küçük bişey ama insanın hoşuna gitmiyor işte. ) Sonra arkasına koruma kılıf aldım. Sorunu düzelttim. Yani güzel telefon öneririm. Genişletmek için tıkla ... o kiliflar da tasarimini bozuyor telefonun
gecmisinmucidi Üye kerim336' Alıntı: o kiliflar da tasarimini bozuyor telefonun Genişletmek için tıkla ... O zaman metal kapak bulcan o da çok zor. Başka türlü hemen zarar görüyor kapak.
kerim336' Alıntı: o kiliflar da tasarimini bozuyor telefonun Genişletmek için tıkla ... O zaman metal kapak bulcan o da çok zor. Başka türlü hemen zarar görüyor kapak.
sercan42_ Üye Konu Sahibi sağolun beyler zaten aratatile kadar süre var - - - Eklendi - - - ha bide kışın tel fiyatları nie uçuyor
sağolun beyler zaten aratatile kadar süre var - - - Eklendi - - - ha bide kışın tel fiyatları nie uçuyor