Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Bazı sorularım var sizlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RNK26

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace almayı düşünüyorum. Bazı sorularım var sizlere
Telefonda bildiğim kadarıyla flash player desteği yok. Bu mobilden youtubedaki videoları izlemeye engel olur mu ? Birde Wi-fi ye bağlanmama sorunları varmış bir bilginiz var mı ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Aceyi arkadaşım aldı açıkçası beğenmedim..

cyber

cyber

Üye
ace sorunlu

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Telefonda bildiğim kadarıyla flash player desteği yok. Bu mobilden youtubedaki videoları izlemeye engel olur mu ? Birde Wi-fi ye bağlanmama sorunları varmış bir bilginiz var mı ?

Dostum youtubeden de izleseneden de video izlersin. Flash playerını da biraz araştırma yaparak yardımcı programlarla yükleyebilirsin. Wife'ında da hiç bir sorun yok. 10 numara telefon.
Sorunu var diyenler 2 dakika arkadaşının elinde görenler, aldırma.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Fiyatı ne kadar bilmiyorum.600 filansa bence alma.Değmez.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Fiyatı ne kadar bilmiyorum.600 filansa bence alma.Değmez.

550'ye bulabilir. O fiyat kılasmanında en iyi telefonlardan biri. Aslında Gio alsa daha mantıklı, teknik özellikleri aynı bence performansı da aceden iyi.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
550'ye bulabilir. O fiyat kılasmanında en iyi telefonlardan biri. Aslında Gio alsa daha mantıklı, teknik özellikleri aynı bence performansı da aceden iyi.

O zaman live with walkman diyorum.Fiyatları neredeyse aynı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy Ace bence Galaxy S II nin çocuğu gibi .. Bence iyi telefon..

vavra22

vavra22

Üye
galaxy ace kullanıpta memnun olanların sayısı çok az... çok rastladım fiyatına göre daha iyi bir telefon alınabilir ama o fiyat verilecekse alternatif olarak nokianın modelleri daha avantajlı... veya biraz bütçeyi arttırırsan s.e neo v çok iyi bir seçim olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt