Galaxy Ace 5830i Cm9 Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

Konu Sahibi
Galaxy Ace 5830i Cm9 Rom
Merhaba Arkadaslar 5830i için Cm9 Yapımı Başlanmış Paylasmak İstedim Yalnız Suan Beta Sürüm Gibi Bişey Wifi 3g Filan Çalışmıyor Fixlencektir Zaman İçinde Genede Bi Denemek Bakmak İsteyen Olursa Paylasıcam.

Link

Recoveryden Flashlıyacagız.
İndirdiğiniz Zip Dosyasını Sd Kartınızın Ana Dizinine Atın.
Telefonu Kapatıp menü tuşu ses açma tuşu ve power tuşlarına basarak acın CWM Yüklü olması lazım !! Daha sonra Wipe system/data wipe cache diyin chose zip sd kart diyip romu secın yukleyın rom daha beta oldugunu unutmayın.

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Dosya Kaldırılmış Bilginiz Olsun.

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
Resmi sürümü çıkmadığı sürece pek sağlıklı olacağını sanmam. Sonuçta uğraş isteyen bir iş. :) Sürekli uğraşıp, ilgilenebilecek kişiler lazım.

Samet.25

Konu Sahibi
Resmi sürümü çıkmadığı sürece pek sağlıklı olacağını sanmam. Sonuçta uğraş isteyen bir iş. :) Sürekli uğraşıp, ilgilenebilecek kişiler lazım.
resmi sürümü zor gelir 5830i ye ben bunada şükrettim valla en azından birileri başlamıs yakında fixlenir hatalar düzelir bu romun tadından yenmez 5830i için rom arayan var stabıl ve batarya az yaksın diyenlere Simlicity v2.5 s2 Edition Romunu Tavsiye Ederim

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
resmi sürümü zor gelir 5830i ye ben bunada şükrettim valla en azından birileri başlamıs yakında fixlenir hatalar düzelir bu romun tadından yenmez 5830i için rom arayan var stabıl ve batarya az yaksın diyenlere Simlicity v2.5 s2 Edition Romunu Tavsiye Ederim

Simplicity 4.0'a temalar uyarlanmamış. 3.5'i mi kastediyorsunuz? v2.5 demişsinizde. Orjinal linkini yollarmısınız özelden? Özellikle şu Xperia teması varsa süper olur. :)

Ayrıca resmi sürümün gelmeyeceği kesin. :) S5830 almak varmış...

Samet.25

Konu Sahibi
Simplicity 4.0'a temalar uyarlanmamış. 3.5'i mi kastediyorsunuz? v2.5 demişsinizde. Orjinal linkini yollarmısınız özelden? Özellikle şu Xperia teması varsa süper olur. :)

Ayrıca resmi sürümün gelmeyeceği kesin. :) S5830 almak varmış...

valla hatırlamıyorum ama tek zaten benim dediğim rom simplicity s2 edition 5830i yaz google ye çıkar gerçek Xperia zevki istersen repexis 3.0 romana bak derim

wonder42

Üye
rom u attıktan sonra geri orjinaline nasıl döndürüyoz lütfn acil pls....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt