Galaxy Ace 2 - Sony Xperia Go - Sony Xperia Sola , hangisini tercih edersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biemre0

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 - Sony Xperia Go - Sony Xperia Sola , hangisini tercih edersiniz ?
İyi gunler Arkadaslar Telefon almaya karar verdim , Ace 2 , xperia Go ve xperia sola arasında kaldım ,

Sizce hangisini tercih etmeliyim , Özellikleri ve Hataları nelerdir ?

Kerim.336

Üye
Sar onemli ise ace2,degilse sola

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sonylerin sar değeri çok yüksek onun için ace 2 diyorum

alaStar

alaStar

Üye
kardeş 30 kasımda bim de LG OPTİMUS BLACK satılacak 600 tl gibi makul bi fiyata kaçırma derim çok para vermeye gerek yok bence.yinede yok derse ace 2 iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
djhiguramos

djhiguramos

Üye
7-8 sayfa uygulama yüklü sola da hafif kasılmalar mevcut.Ram' den kaynaklı malesef açılışta çalışan zilyon tane uygulama oldu.Şimdi bana geçip şu programı kullan açılıştaki programları temizle demeyin çünkü onların bir işlevi var boşa uygulama olsa kurmazdım.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sola veya ace 2 git teknosaya bimekse veya farklı bir yere 2 telefonuda al eline kullan 1 saat hangisi hoşuna gitti ise "Kop Gel Günahlarından" :)

- - - Eklendi - - -

7-8 sayfa uygulama yüklü sola da hafif kasılmalar mevcut.Ram' den kaynaklı malesef açılışta çalışan zilyon tane uygulama oldu.Şimdi bana geçip şu programı kullan açılıştaki programları temizle demeyin çünkü onların bir işlevi var boşa uygulama olsa kurmazdım.

ICS Kullanıyorsan ondandır

biemre0

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ediyorum , bugun sony magazısına ugradım baktım da maketdi 2cihazda , sonynin bir üst modeli acıktı onu biraz kurcaladım cok hosuma gitti sonyler acıkcası , sola ile go arasında kaldım diyebilirm , cözünürlük farkı varmış merak ettigim şeyler cok fark edıyormu bu cozunurluk farkı birde sesler nasıl bu 2cihazda ayrıca sar degeri nedir ne gibi bir etkisi vardır ?

biemre0

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 30 kasımda bim de LG OPTİMUS BLACK satılacak 600 tl gibi makul bi fiyata kaçırma derim çok para vermeye gerek yok bence.yinede yok derse ace 2 iyidir.

Telefonu Yutdışından getirtecegim için ucuza gelicek zaten 300euro felan fiyatları

m_kan

m_kan

Üye
ace 2 daha iyi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bence sola . Samsung güncelleme desteğini çeker hemen.

dedereis123

dedereis123

Üye
sony nin yaninda ace lg vs cihaz sayilmaz adam neo v ye bile yazilim verdi 4.0.4 herkesden once verdi lg ve samsung oyle bir destek vermez ayrica sony lg den kat kat iyi oldugu gercek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt