galaxy ace 2 s5 rom

Konu Sahibi
galaxy ace 2 s5 rom
S.a beyler oncelikle ben o kadar s5 rom aradim taradim fakat yok hep ace icin yapmislar siz buldunuzmu ve ya bulduysaniz link atın yoksa hepimiz birleserek kendimiz bi rom gomek valla boyle olmaz hepimiz rahat edelim arkadaslar.

Malesef bolebi rom yok ve rom portlansada iyi bur performans vermesi zor ikiside farklı yonga seti kullanıyo

S5 port olması için resmk kitkat güncellemesi almamız lazım.

sanmıyorum cyanogenmod yükleyin isteklerinizi fazlasıyla karşılar. ( şarj dışında )

Konu Sahibi
Ben suan stock rom attim bana bi rom onerirmisiniz mesela performance rom gibi turk yapimi varya ama kasmasin
S5 port olması için resmk kitkat güncellemesi almamız lazım.
Albayim ne alakasi var simdi kitkat ile galaxy ace kitkatmi galaxy ace gb daha dusuk ama ona bile yapmislar Albay olmussin ama halaa elizabeth )
sanmıyorum cyanogenmod yükleyin isteklerinizi fazlasıyla karşılar. ( şarj dışında )
Anasini satayim cm 11 indirdim gunde 9 defa sarja takiyordum
Artik kendimizin bir s5 rom yapmamiz lazim beyler.!!

Ben denemişliğim olduğu için söyledim. Note 3'te 4.3 sürümünde S5 uygulamaları yüklenemezken kitkatta yukleniyordu. Ayrıca Elizabeth gibi kelimler hoş olmuyor albay olmussun ama hala gibisinden aşağılayıcı terinler kullanmayalım lütfen.

Konu Sahibi
Tamam k.b ozur dilerim sadece oylesine sakasina soylemistim.
Ama ace de nasil oldu peki.? Onu merak ediyorum.

Uğraşılsa yapılamıcak bişi yok
Ama kim yapacak orası sorun

buyrun size s5 rom