Galaxy Ace 2 Onemli Soru , Yardim...!!

Sponsorlu Bağlantılar

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 Onemli Soru , Yardim...!!
1.Sorum :

Gerek Oyunlar olsun gerek Uygulamalar,Pogramlar olsun hic bir dosyayi istedigim yere kaydemiyorum..Kendi kafasina gore bir yere kaydediyor ve yukulyor telefonum...meseala bazilari sd ye yukleniyor bazilarida Telefona ..bu olayi Wave 525 de cok rahat hallediyordum Hafiza Karti Bolumunde ama Galaxy Ace de boyle bir yer yok Telefonunun her yerini 3 Kez arastirdim yine yaPamadim ,

Kisa Ozet : Dosyalarin kaydedildigi yeri ayarlama nasil oluyor

2.Sorum :

Oyunlar felan paylasildiginda neden Hem Apk Dosyalari hemde SD Dosyalari AYNI Anda paylasiliyor.Sadece Apk Yetmiyormu yoksa Ram Icin mi ?

Simdiden tesekkurler

not 1.Soru cok daha onemli ..2de onemli aslinda

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2. Soruyu ben de merak ettim :hmmm

61semih

61semih

Üye
1.si ayarlar uguygulamalar uygulamaları yonet e gırersen yuklu uygulamalar cıkar ve hangısını ıstıyorsan secıp telefona tası veya hafıza kartına tası dan halledebılırsın
2. ıse bazı oyunlarra apk yetıyor genellıkle gorsellerı az olan uygulamalar bunlar sd dosya ıstıyen oyunlar ıse hd oyunlar veya gorsellerı ıyı olan uygulamalr yanı gelısmıs oyunlar oluyor.bundan dolayı apk dısında ds (data dosyaları)ayrı olarak hafıza kartına atmak gerekıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1.si ayarlar uguygulamalar uygulamaları yonet e gırersen yuklu uygulamalar cıkar ve hangısını ıstıyorsan secıp telefona tası veya hafıza kartına tası dan halledebılırsın
2. ıse bazı oyunlarra apk yetıyor genellıkle gorsellerı az olan uygulamalar bunlar sd dosya ıstıyen oyunlar ıse hd oyunlar veya gorsellerı ıyı olan uygulamalr yanı gelısmıs oyunlar oluyor.bundan dolayı apk dısında ds (data dosyaları)ayrı olarak hafıza kartına atmak gerekıyor

:tşk:

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
iste Sorun orda zaten " hafıza kartına tası " Diye bir bolum var telefona yuklenen dosyalarda ama oraya basililmiyor..
|-)

Yigit315

Yigit315

Üye
Basilmiyor çünkü root istiyor.Ama root yapmadan sd karta taşımanın bi yolu var.link2sd isimli bi program var.yanlış hatırlamıyorsam ismi böyleydi.Forumda mevcut.Araştır bu forumdan bu programı bul.Zaten bulduğun konuda nasil yapman gerektiğini açıklar sana.Kolay gelsin.:oke:

----------Eklendi @ 14:31:19 ---------- Yazıldı @ 13:49:35 ----------

Forumda baktımda bulamadım al senin için Upload ettim. Burdan indir

Rar'ı aç telefonu bilgisayara bağla.Kies yüklü olması gerekiyor.telefonu bağladıkdan sonra kartatasi öğesini çift tıkla.İş tamamdır.Artık uygulamaların çoğunu sd kartına taşıyabilirsin.Orj. haline dönmek için gene aynı yolu izleyip dosyanın içinde orjinal adlı öğeye çift tıklaman yeterli.:oke:

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
Basilmiyor çünkü root istiyor.Ama root yapmadan sd karta taşımanın bi yolu var.link2sd isimli bi program var.yanlış hatırlamıyorsam ismi böyleydi.Forumda mevcut.Araştır bu forumdan bu programı bul.Zaten bulduğun konuda nasil yapman gerektiğini açıklar sana.Kolay gelsin.:oke:

----------Eklendi @ 14:31:19 ---------- Yazıldı @ 13:49:35 ----------

Forumda baktımda bulamadım al senin için Upload ettim. Burdan indir

Rar'ı aç telefonu bilgisayara bağla.Kies yüklü olması gerekiyor.telefonu bağladıkdan sonra kartatasi öğesini çift tıkla.İş tamamdır.Artık uygulamaların çoğunu sd kartına taşıyabilirsin.Orj. haline dönmek için gene aynı yolu izleyip dosyanın içinde orjinal adlı öğeye çift tıklaman yeterli.:oke:

Telefon KIES Modunda baglanmiyor ama...ne yapiyorum ediyorum Usb Kies Modunu nerden ayarliyacagimi bulamiyorum...oyle bir Yer yok telefonda ,telefon direkt hafiza karti modunda giriyor..nasil bir telefon yapmislar allahimya hic bir sey ayarlanmiyor BU SORUN Bugune kadar kullandigim en az 6 telefonun hic birinde yok ,.:off:

karti cikartip denim bi..

----------Eklendi @ 16:00:35 ---------- Yazıldı @ 15:53:33 ----------

Oldu oldu oldu bınlerce tesekkurler ..

Yigit315

Yigit315

Üye
İşine yaradıysa problem yok.Problemin çözüldüğüne sevindim. :oke: