Ülkemize gelmesi cok uzun zaman alir. S3 bile amerikada daha yeni aldi. Kaldi ki daha Turkiyeye gelcek. Ölme essegim ölme...
Samsung Turkiye coluk cocucugun elinde

ben ondan da ümidimi kestim kardes. Sorunsuz 4.1 custom rom cikmasini bekliyorum. O bari gelsegalaxy w value pack te bir an once gelsin artik![]()
ben ondan da ümidimi kestim kardes. Sorunsuz 4.1 custom rom cikmasini bekliyorum. O bari gelse

Stabil olacagi bekleniyo. Buyuk bi merakla bekliyorum :-)cm10 stabillesse bende kurcam![]()
Stabil olacagi bekleniyo. Buyuk bi merakla bekliyorum :-)
Himm oyleyse iyi. Bilerek takip etmiyorum. Takip edince sabir mabir kalmiyo. Herhangi bir forum konusunda denk gelirim illaki tamamlaninca. O zaman hemen yuklerim :-Dsimdi bile stabilmis.ama eksikleri var tabi
samsung'un ekimde açıkladığı listede ace 1 yoktu zaten telefonun özelliklerini yeterli görmediler heralde normaldede sıkıntılı bir cihaz sorun çıkartıyor genelde kullanıcılara ama romlarla yükseltebilirsin anroid sürümünü bir araştır internettegalaxy ace 1 de 2.3.6 da takıldı heralde cihazda sorun var![]()
cihazı yenileyecem nasipse ama ne alacam kararsızım s3 falan alırım diyordum ama ekranı çok dandik kırılıyor ve dunyanın parası wp8 düşündüm onunda marketi sıkıntı bakalım beklemedeyizsamsung'un ekimde açıkladığı listede ace 1 yoktu zaten telefonun özelliklerini yeterli görmediler heralde normaldede sıkıntılı bir cihaz sorun çıkartıyor genelde kullanıcılara ama romlarla yükseltebilirsin anroid sürümünü bir araştır internette

arkadaslar galaxy ace 2'ye 4.0 güncellemesi gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek bilen varmı