Galaxy ace 2 ( gt-i8160) telefonum break oldu kilitlendi

Sponsorlu Bağlantılar

yigit119

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace 2 ( gt-i8160) telefonum break oldu kilitlendi
Telefonuma almanya jellybean attim yükledi tam açilirken kapandi bidaha açilmiyor hiç bir şekilde tepki vermiyor. şarj olurken işigi bile yanmiyor. Ses kisma + orta tuş ve power tuşuda işlemiyor.telefonu media markttan almiştim garantisi kaskosu herşeyi var. Acaba sikinti yaşarmiyim maddi konuda. Birde bu attigim root anlaşilir mi ?

l OnxD l

l OnxD l

Üye
Kardeşim geçmiş olsun ama root gibi işlemler uygulayınca garanti kapsamı dışında kalıyor telefon diye biliyorum :(

yigit119

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim fakat nerden anlayacaklar ki telefonda hiç yaşam belirtisi yok birazdan garantiye götürücem kiesden güncelleme yaparken kitlendi dicem

- - - Eklendi - - -

garantiye verdik bakalım sonuç ne olcak

skywalker06

skywalker06

Üye
Kardeşim sen yanlış rom yüklemişisin almanya jelly beani galaxy ace 2 nfc modeli i8160p içindi bizdeki telefonlar düz galaxy ace 2 i8160 o yüzden brick oldu servise gönder garanti kapsamına alırlar çünkü öncedende sızıntı jb yükleyip brick olan cihazları ücretsiz tamir edip gönderiyorlar servise mejbur götüreceksin yapabileceğin hiç bişey yok çünkü bazen brick oldu mu cihaz anakartıda değişir o yüzden en iyisi servise götür bir dahada yazılım yüklerken hangi cihazın olduğuna dikkat edersin

Üst Alt