galaxy ace 2.3.3 ram sorununu nasıl çözerim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2.3.3 ram sorununu nasıl çözerim ?
slm arkadaşlar 2.3.3 galaxy ace cihazımı rootladım ve ext2 alanı oluşturdum.fazla uygulama yüklü olduğu için ram da çok yüksek oluyo.bazen telefon kasma yapıyo.bu ram sorununu nasıl çözerim ?

PriZm

PriZm

Üye
Kullanmadığın uygulamaları kaldır.özellikle Facebook-Foursquare-maps-dropbox-drive vs kullanmıyorsan kaldır.
ram yemekten başka birşey yapmıyorlar ve bu düşük ramli cihazlarda sorun yaratıyor.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

multitask olayı nedir ?
Uygulamaların arka plana atılması ve orada kalması bilmem 5800 kullandınmı 5800 orta tuşa uzun basınca arka plandaki uygulamaları görürsün. Android de o özellik var ama symbian gibi multitask tam olmuyor

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
benim istediğim,bir uygulamayı kullanim sonra kapatim.ama tamamen kapansın.ramde felan kalmasın.

- - - Eklendi - - -

yani supercharger yaparsam hiç bir uygulamayı arka plana atamayacak mıyım.mesela facebook da iken orta tuşa basıp rehbere girince facebook kapanıyor mu ?

PriZm

PriZm

Üye

yani supercharger yaparsam hiç bir uygulamayı arka plana atamayacak mıyım.mesela facebook da iken orta tuşa basıp rehbere girince facebook kapanıyor mu ?
aynen öyle.ama telefon süper hızlı olur.iOS ile yarışabilir diyebilirim :)

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
peki swap işe yarar mı ?

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
supercharger yapmadan swap yapsam. daha doğrusu biraz uğraştım swap işine ama tam bir bilgim olmadığı için beceremedim.

PriZm

PriZm

Üye
supercharger yapmadan swap yapsam. daha doğrusu biraz uğraştım swap işine ama tam bir bilgim olmadığı için beceremedim.
1.bu iş için swap destekli kernel gerekli.
2.ingilizcen iyiyse buradan bakarak yapabilirsin :)

atarax29

Üye
otamatik gorev sonlandiricilar var tuslari kilitletince acik prolari kapatiyor.tabi ayar yaparsan kapanmasi istemedigini de kapatmaz

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
ya cyanogenmod yükleyeceğim yada supercharger yapacağım o zaman başka çarem yok :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt