galaxi s 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
galaxi s 3
yeni rot atayim derken rot olduk telefon öldü simdi sizin tercubelerinize ihtiyacim var yeni bir telefon almam gerek dusundugum model ise samsung galaxi s sizce nasil bir telefon tavsiye edermisiniz?

Galaxy s3 kullaniyorum ben su anda kardes s1 s2 kullandim hepsidw com hosuma gitmisti severek kullandim ekran parlakligi canli renkler bagladi kendine siddetle tavsiyemdir

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
tsk bende galaxy 3 dusunuyorum yanan telefonda galaxy 1 di

ben s2 kullanıyorum ama değiştircem s3 almayı planlıyorum kesinlikle s3 al

S3 derin başka birşey demiyorum. Bende alacağım bu yaz...

kraldost

Üye
s3 on numara çok fena hızlı ilk defa androidli telefon aldım performansı çok hoşuma gitti sadece sarjı dayanmıyor bir de kocaman telefon kardeşim taşıyamıyorum kardeşime bırakıyorum ara ara elime alıp kullanıyorum kralda olsa nokianın rahatlığını vermiyor normal şartlarda 701 aldım kullanıyorum

selam arkadaslar bende samsung galaxy S3 almayi dusunuyorum.ama galaxy S3ten iphone4S ile skype yada yahoo messengerle video gorusmesi mumkunmu? biri android sistem digeri iphone nun sistemi.nokia symbianla denemistim (n97) iphone ile olmuyor. selamlar saygilar

arkadaslar benimde s3 iki hafta sonra elimde olacak insallah,siparisi verdim..su an kullananlar biraz daha anlatabilir mi ilk izlenimlerini?

Galaxy s3 samsungun yeni amiral gemisi kamerasi super tek cekimde 20 ye kadar foto cekebiliyor ve arasindan en iyisini secip gosteriyor.ekranda mesaj acikken yada numara varken kulagina goturrdugunde kendisi ariyor.. internette gezinirken vs.. on kamera gozlerini gorup ekran isigini kismiyor tus kilidi yapmiyor..ekrani hakkinda hic bisey soylemeye gerek yok super hd amoled ekranla youtube de fullhd video izlemenin zevki bi ayri.bence hic durma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...