'Galatasaraylılar'ın sevinmesi normal'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'Galatasaraylılar'ın sevinmesi normal'
Fenerbahçe'nin ikinci başkanı Nihat Özdemir, 0-0 sonuçlanan derbi mücadelesi sonrası Galatasaraylılar'ın sevinmesinin çok normal olduğunu söyledi.








Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Ntv Spor Radyo’ya önemli açıklamalarda bulundu. Bülent Yüksel ile Sportif Görüş programına konuk olan Özdemir, Sabri’nin Galatasaray taraftarına “üçlü çektirmesi” ile ilgili değerlendirmesinde, bu sonuca Galatasaraylılar'ın sevinmesinin normal olduğunu söyledi.
Derbi öncesi Fenerbahçe'nin farklı kazanacağı yönünde bir beklenti oluşturulduğunu söyleyen Özdemir, "Bence Sabri’nin üçlü çektirmesi, Galatasaraylılar’ın sevinmeleri normal. Son on seneye baktığımızda Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki tüm bu maçları Fenerbahçe’nin kazandığını görüyoruz. Medya ve taraftarın, maçı Fenerbahçe’nin farklı kazanacağına dair değerlendirmesi vardı, böyle bir beklenti oluştu. Bunlar düşünülerek gelindi Kadıköy’e. Maçın ilk yarısında Galatasaray bizden iyi oynadı, pozisyonlar buldu, ikinci yarıda Fenerbahçe iyi oynadı. Bizim için kötü ama Galatasaray için iyi bir sonuç ortaya çıktı. Sezonun ikinci devresinde Seyrantepe’ye gideceğiz ve umarım orada iyi bir netice alırız. Derbi maçları ölçü değildir, derbilerde favori olmaz. Büyük beklenti vardı, önceleri tahmin yapılmaz, bu 0-0 beraberlik de buna iyi bir örnek oldu" diye konuştu.
Sezon başında Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın “şampiyonluktaki tek rakibimiz Fenerbahçe” değerlendirmesi ile ilgili de konuşan Nihat Özdemir, "Bence Süper Lig’de altı takımın şampiyonluk şansı var. Hepimiz birbirimizin rakibiyiz. Bursaspor, Trabzonspor ve Kayserispor Anadolu takımları olarak çok iyi oynuyorlar. Dün akşam Kayserispor çok iyi oynadı, hayran oldum. Ligde 9 hafta oynandı ve daha 25 hafta var, 75 puan demek oluyor bu. Kimse ön yargıya düşmesin" şeklinde konuştu.
Aykut Kocaman'ın performansını da değerlendiren Özdemir, "Biz çok inişler, çıkışlar gördük ancak istikrarlıydık. Bir fikrimiz vardı ve bugünlere geldik. Kayserispor ve Trabzonspor’a mağlup olduk, Beşiktaş’la sahamızda berabere kaldık. Bu dönemi birlik beraberklikle aştık, bunu tüm kulüplere tavsiye ederim. Her geçen gün daha iyi futbol oynayacağız" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt