Galatasaraylılar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaraylılar Buraya
size galatasarayla ilgili herşeyi aktaracağım


1 Ve Heinz imzayı attı!
Cim Bom, uzun süredir ismi transfer gündeminde olan Çek oyuncu Marek Heinz'la sözleşme imzaladı

Galatasaray, uzun süredir sürdürdüğü transfer çalışmalarında sonuca ulaşarak, Borusia Monchengladbach takımının Çek oyuncusu Marek Heinz'ı transfer etti. Kulüp ikinci başkanı Ergun Gürsoy ile birlikte bugün son görüşmeler için Almanya'ya giden eski yönetici Abdürrahim Albayrak, "Borusia Mönchengladbach ile ve futbolcuyla her konuda anlaştık. Marek Heinz artık Galatasaray'ındır. Menajeri vasıtasıyla da 3 yıllık sözleşme imzaladık" diye konuştu.

Transferin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy ise, "Galatasaray'ın yaptığı tüm transferler hocamız Gerets'in isteği doğrultusunda gerçekleşmektedir. Heinz'la da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağladık" diye konuştu.

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun da transfer ücreti olarak Çek futbolcuyla bugüne kadar basında yer alan rakamın daha altında bir para karşılığında anlaşma sağladıklarını ifade ederken, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak ise, hem yıldız futbolcuyla, hem de kulübüyle olan tüm sorunların giderilerek transferde mutlu sona ulaşıldığını kaydetti.

Çek Cumhuriyeti'nin milli takım kampında bulunan Marek Heinz'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.


2 Altan dert etmiyor!

Galatasaray'ın Heinz ile anlaşması ile forması tehlikeye giren Altan, dert etmiyor. Bu sezon üç kulvarda savaşacaklarını ve geniş kadro aranmasının normal olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, "Heinz gelirse sol kanatta da rekabet olur. Bundan Galatasaray kârlı çıkar. Ben şu ana kadar görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum" diye konuştu.


3 Büyük Kaptan, Gençlerbirliği'nde...

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ın esfanevi Kaptan'ı Bülent Korkmaz ile yardımcı antrenörlük için 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifa etmesinden sonra (A) Milli Takım'da teknik direktör Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan Mesut Bakkal ile anlaştıklarını söyleyen İlhan Cavcav, şöyle devam etti: "Ersun hocayla konuştuk ve eski ekibiyle göreve gelmesini istedik. Şu anda Hollanda'da olduğunu, kafasının rahat olmadığını ve bu nedenle bir süre çalışmak istemediğini söyledi. Biz de hem Gençlerbirliği'nde hem de Milli Takım'da kendisinin yardımcı antrenörlüğünü yapan Mesut Bakkal ile görüşmeye karar verdik. O da sağolsun teklifimizi kabul etti"

Mesut Bakkal'ın kendilerine, Galatasaray ve Milli Takım'ın eski kaptanı Bülent Korkmaz ile çalışma isteğini ilettiğini de anlatan Cavcav, "Bunun üzerine biz de Bülent Korkmaz'ı arayarak yardımcı antrenörlük teklifinde bulunduk. O da teklifimizi memnuniyetle kabul etti. Gençlerbirliği'ni 2 yıl için bu başarılı ekibe teslim etmeye karar verdik" diye konuştu.

Mesut Bakkal'ın yardımcılıklarını Bülent Korkmaz'ın yanı sıra halen Gençlerbirliği'nde bulunan Cengiz Demirel, kaleci antrenörlüğünü ise Fikret Yılmaz yapacak.

4 Aslan, Sivas'a hazırlanıyor!

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde gelecek hafta Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Aslan, milli ve sakat oyuncularından yoksun kadrosuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla hazırlıklarına devam etti.

PAF takımından 2 oyuncunun da dahil edildiği idmanda sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Ayhan ve Cihan koşu yaptı, hasta olan Aykut ise dinlendirildi.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Ümit Karan'ın omzunda Gaziantepspor maçından kalan incinme olduğunu, tedavisine devam edilen golcü futbolcunun büyük olasılıkla Sivasspor maçına yetiştirileceğini söyledi.

Cihan'ın alt bacak adalesinde, Orhan'ın ise sol üst adalesinde gerilme olduğunu kaydeden Dr. Çevik, her iki oyuncunun da tedavilerinin 1-2 gün süreceğini belirtti.

Bağırsak enfeksiyonu geçiren futbolculardan Volkan'ın bugünkü çalışmaya katıldığını anlatan Murat Çevik, Aykut'un ise dinlendirildiğini kaydetti.

Futbolcular idmanda koşunun ardından bire bir adam geçme ve çift kale maç yaptılar. Bu arada, futbolcular idman bitiminde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle medya mensuplarına Türk Bayrağı'yla poz verdi

5 Bülent'e çağrı...

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın hem Bülent Korkmaz konusuna, hem de transfer konusuna açıklık getirdi. Canaydın, "Bülent konusunda bizim hiçbir kötü düşünceye sahip olmadığımız belli. Ben Bülent'in geçmiş dönemlerde yönetim dışında olmama rağmen O'na en büyük desteği ben verdim. Kadro dışı kaldığı dönemlerde bile kendisine sahip çıktım. Kendisini zaten çok seviyorum. Sezon bittiğinde biz kendisine taahhütlü bir mektup gönderip davet ettik. Cevap vermedi. Ben telefonla aradım. Dönmedi. Futbolulara rica ettik, Hakan ve diğer arkadaşlarına da cevap vermedi. Bülent Tulun da eşini bile arayıp not bıraktı" dedi.

Tepkiler biraz siyasi

Başkan Canaydın daha sonra da, "Galatasaray Başkanı bunu yapabilir. Daha fazlasını yapamaz. Artık ben Bülent'in beni aramasını bekliyorum. Gelir ve konuşuruz. Milli Takım'a nasıl veda ettiyse gelir taraftarımıza da öyle veda eder" diye de ekledi. Bu arada Özhan Canaydın tribünlerin tepkisi için ise, "Taraftarımızın tepkisi normaldir. Ama bize güvenmek zorundalar. Tribünlerdeki bu olaylar biraz da siyasi. Seçim günü yaklaştıkça bu tür olayların olması normal. İsim vermeyeceğim ama ne yazık ki böyle şeyler oluyor. Ben bunu gayet medeni karşılıyorum" şeklinde konuştu.


6 Hagi'yi geçti, Lucescu'yu yakaladı!

Eric Gerets, dört haftalık performansıyla Hagi'yi geride bırakırken, Cim Bom'a son şampiyonluğunu yaşatan Lucescu'yu yakaladı

Turkcell Süper Ligi'nde geride kalan dört hafta sonunda, Galatasay'a üç galibiyet, bir beraberlikle toplam 10 puan kazandıran Eric Gerets, geçen sezon takımın başında yer alan Gheorghe Hagi'yi solladı. Rumen hoca, dört maçta, üç galibiyet, bir yenilgiyle dokuz puanda kalmıştı. Gerets'in performans bakımından aynı seviyeye ulaştığı isim ise Cim Bom'a son şampiyonluğunu yaşatan Mircea Lucescu olmuştu. Rumen teknik adam, Aslan'ın ipi göğüslediği 2001-2002 sezonuna tıpkı Gerets gibi üç galibiyet, bir beraberlikle başlamış, Aslan 10 gol atıp, kalesinde beş gol görmüştü. Fatih Terim de ikinci kez işbaşı yaptığı 2002-03 sezonuna aynı performansla başlamış, Cim Bom dört hafta sonunda 11 gole ulaşırken, sadece dört gol yemişti.



nasıl süper değilmi
:)
 


yuubi

Üye
ellerine sağlık arkadaşım sayende takımımızın gidişatından haberdar olduk :oke:
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İki konu açman çok saçma ama :eksi:
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
Olsun sonuçta haberler benden okuması sizden
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
işte yeni haberlerle karşınızdayım başlıyorum


1-Galatasaray'da kriz
Galatasaray yönetimi ile Teknik Direktör Eric Gerets arasında Barcelona ile oynanması planlanan özel hazırlık maçı nedeniyle kriz yaşandı.Asbaşkan Turgay Kıran tarafından, Eurocard projesi çerçevesinde 4 Eylül'de Almanya'nın Köln şehrinde İspanya'nın ünlü takımı Barcelona ile ayarlanan hazırlık maçı, Belçikalı hoca tarafından veto edilince, neredeyse biletleri satılmak üzere olan organizasyon suya düştü. Gerets'in, kendisine sorulmadan planlanan bu olay karşısında taviz vermeyerek, "Milli oyuncularımız yok. Bu kadar eksikle Barcelona ile maç mı yapılır ?" diyerek tepki gösterdiği ve hazırlık maçını iptal ettirdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın özel maç için Barcelona Kulübü ile 400 bin Euro karşılığında anlaştığı, Köln stadının ise 60 bin Euro'ya kiralandığı ve maçın oynanacağı 4 Eylül tarihinde görev almaları için itfaiye ve polis departmanlarına bile gerekli yazışmaların yapıldığı ortaya çıktı. Rakip olarak Barcelona'yı istemeyen Gerets'in, milli maçlar için verilen bu arada, başka bir takımla hazırlık maçı yapabilmek için çalışmalarda bulunduğu da öğrenildi.



2-Galatasaray'a mola yasak
Turkcell Süper Ligi'nde haftayı 2-2'lik Gaziantepspor deplasman beraberliğiyle kapatan Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde bulunan teknik direktör Eric Gerets, daha sonra takımı antrenörler Erdal Keser ile Reinhard Stumpf'a bırakarak tesislere döndü.

Antrenmanda futbolcular, koşunun ardından pas, istasyon ve şut çalışması gerçekleştirirlerken, çalışmaya Gaziantepspor maçının ilk 11'nde yer alan futbolculardan yalnızca Orhan, Altan, Tomas, Mondragon ve Cihan katıldı.

Sarı-kırmızılıların çalışmasında izinli olan Hakan, Song, Hasan Şaş ve Saidou'nun yanısıra sakatlıkları bulunan Ayhan, Ümit ve Ergün de bulunmadı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Gaziantepspor maçında sağ omuzundan sakatlanan Ümit Karan'ın bugün kontrolden geçeceğini açıklarken, Ergün'ün ise ayak serçe parmağında sakatlığı bulunduğunu ve bu oyuncunun Gaziantepspor karşısında da lokal anesteziyle oynadığını söyledi.

Öte yandan, sakatlığı nedeniyle bir süredir çalışmalarda yer alamayan Necati ise bugün takımla birlikte idmanın tamamında bulundu.

Teknik direktör Eric Gerets, yarın için futbolcularına izin verirken, çalışmaların pazartesi günü çift antrenmanla yeniden başlayacağı açıklandı.



3-Kral'ın siftahı yok!
Galatasaray'ın gol yollarındaki etkili ismi Hakan Şükür'ün 8 haftadır gol siftahı yok. Ligdeki son golünü geçen sezon 30.haftada Malatyaspor deplasmanında kaydeden Hakan Şükür, dün oynanan Gaziantepspor karşılaşmasını da boş geçince, forvet hattının gücüne güvenenlerde soru işaretleri oluşturdu.

117 gündür ligde golü bulunmayan "Kral", yeniden milli takıma seçilmesinin ardından sergilediği etkisiz futbolla sevenlerini de şaşırttı.


4-Orhan ve Cihan'dan savunma
Malatyaspor ve Gaziantepspor maçlarındaki performansları eleştirilen savunmanın iki beki, Orhan Ak ve Cihan, görevlerini yerine getirmeye çalıştığını söyledi. Teknik direktör Eric Gerets’in, Antep maçı sonrası, “Görevlerini yapıyorlar, ikisinden de çok memnunum'' dediği iki savunmacıdan Orhan, “Önemli olan hocamızın ne düşündüğü. Benden memnun olduğunu söylüyor. Elimden geleni yapıyorum. Çok ofansif oynuyoruz. Geçen sene daha defansif ve kontrollü oynuyorduk'' dedi.

‘Üzerimize yük bindi’
Orhan, yeni sistemde üzerine daha çok yük bindiğini savunarak, “Bu sezon Cihan ve benim üzerimde daha büyük sorumluluk var. Zaman zaman tabii ki hatalar oluyor ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gaziantepspor maçında şanssızdık'' diye konuştu. Cihan ise eleştirilerle ilgili olarak şunları söyledi: “Suçlamalar beni ilgilendirmiyor. 4. haftada yenilgimiz yok ve tüm maçlarda iyi oynadık. Söyleyecek bir şey yok, hocamız gerekeni söylüyor.''

İYİ GÜNLER DİLEYİM LE CİSSE :)
 

puraq

Üye
sağol kardeş valla devamını bekliyoruz hergün güncellersin artık :artı:
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
artık buradayım hergün sabah erkenden hazırlayır size sunacağım



herkeze iyi günler dileğimle Yasin cem
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
her gün sabah 8:30 da bütün galatasarayla ilgili haberler burda
 

Tayfuns

Üye
Originally posted by BeRdOşH@Aug 30 2005, 03:56 PM
İki konu açman çok saçma ama :eksi:
[post=149384]Quoted post[/post]​
Bence Gs hakkında ıyı bılgıler
ellerıne saglık kardesh
ayrıca Heınz hepımıze hayırlı olsun ıyı ısler basaracak
 

AntiTuk

Üye
eywallah kardeş güzel olmuş ;;)
 
C@N

C@N

Üye
ya bence cok gereksiz bi topic arkadas daki haberleri copy-paste yapmıs isteyen ordan da bakabilirdi biz bilmiyo muyuz baska sitelerdeki haberleri copy-paste yapmayı bilinmeyen seyler olsa tamam diycem ama bence cok gereksiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
alın size bom ba haber




1- Fenerbahçe sayesinde...
Cim Bom'un yeni transferi Heinz, F.Bahçe'nin yediği golleri görünce futbolcu olmaya karar vermiş

Fenerbahçe'nin 1991-92 sezonunda UEFA Kupası'nda Sigma Olomouc'a 7-1 yenildiği karşılaşmayı tribünde izlediğini belirten Marek Heinz, yıllar önce Bild Gazetesi'ne verdiği demeçte, "O zaman henüz 13-14 yaşındaydım. Sigma'lı futbolcuların attığı her gol sonrası yaşadığı sevinci görünce, ‘Ben de onlar gibi olmalıyım' dedim" açıklamasını yapmıştı.

Futbola da doğduğu kent olan Olomouc'un en büyük takımı Sigma'nın alt yapısında başlayan Heinz, 1996-97 sezonunda profesyonel oldu. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2000-2001'de Alman ekibi Hamburg'a giden Çek oyuncu, 2002'de ara transferde Armenia Bielefeld'e geçti ancak burada tutunamadı. Ardından Banik Ostrava'ya transfer olan Heinz, 1.5 yıl sonra da Möenchengladbach'ın kadrosuna katıldı.

Sol ayağı raket

Geçen sezona Banik'te başlayıp, sonra Alman ekibine giden Heinz uyumsuzluk yaşadı. Geçtiğimiz yıl 20, bu sezon da ilk 3 maçta oynayan Aslan'ın yeni transferi, güçlü sol ayağı ile tanınıyor. Sık sık hücuma çıkan ve uzun boyuyla etkili olan yıldız, Çek Milli Takımı'nın da bankosu...

Heinz'ın alacağı bonusla artacak

Galatasaray'ın menajeri aracılığı ile imza attırdığı Heinz'ın yıllık kazancı 1.2 milyon euroyu bulacak. Cim-Bom, Çek futbolcuya yıllık 800 bin euro garanti para ve maç başı 10 bin euro ödeyecek. Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları ile UEFA Kupası'ndaki turlar sonrası ödenecek primlerle kazanç yükselecek. Bu arada, Çek Milli Takımı'nın kampında bulunan Heinz'ın, yarın izinli olarak İstanbul'a gelip basın önünde imza atacağı, Romanya ve Ermenistan maçlarından sonra da Galatasaray'a katılacağı bildirildi. Bu arada Cim-Bom, Çek starın bonservisi için M'Gladbach'a 2 milyon 250 bin euro ödeyecek. İki takım Almanya'da bir de maç yapacak ve geliri Alman ekibine kalacak.
 

CooL'n'Quiet

Üye
Originally posted by cantuzla@Aug 30 2005, 10:30 PM
ya bence cok gereksiz bi topic arkadas daki haberleri copy-paste yapmıs isteyen ordan da bakabilirdi biz bilmiyo muyuz baska sitelerdeki haberleri copy-paste yapmayı bilinmeyen seyler olsa tamam diycem ama bence cok gereksiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[post=150038]Quoted post[/post]​

+1
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
gelen


2- "Ben Galatasaray taraftarlarına aşığım"

Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayarak futbolculuk hayatından antrenörlük hayatına adım atan Büyük Kaptan Bülent Korkmaz, imza törenin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz, şöyle konuşut: "Futbolculuk hayatı bitti ve yeni bir işe başlıyorum. Ama yine futbolun içinde bir görev yapacağım. Antrenörlük hayatıma Gençlerbirliği'nde başlamak beni çok heyecanlandırdı. Bu iş için Gençlerbirliği'nin en iyi kulüp olduğuna inandığım için buradayım. Hedefim, futbolculuk kariyerimde olduğu gibi basamakları birer birer tırmanarak zirveye ulaşmak. Önce antrenör, daha sonra teknik direktör olmak ve tıpkı futbolda olduğu gibi teknik direktörlük görevimde de kariyer yapmak istiyorum." Bir gazetecinin, "Galatasaraylı yöneticilerin size ulaşamadığı yönünde açıklamaları var. Bir de Galatasaray deplasmanı size nasıl etkiler?" biçimindeki sorularına

Korkmaz, "Beni Bülent Korkmaz yapan Galatasaray'a teşekkür ediyorum. Futbolun bir başlangıç, bir de bitiş noktası vardır. Ben bitişi yaşıyorum. Şimdi bu konularda konuşmak istemiyorum. Ancak Galatasaray taraftarlarının benim yanımda çok ayrı bir yeri var. Bana bu kadar bağlı olan bir taraftar kitlesi benim ebediyyen kalbimde olacak. Ben Galatasaray taraftarlarına aşığım. Bir gün inşallah teknik direktör olarak onlarla yollarımız kesişir" yanıtını verdi.
 
C@N

C@N

Üye
arkadas hala ısrarlı yonetimden rica ediyorum bu duruma bi el koyun yaw ben de 100lerce gs sitesi biliyom hepsindeki haberleri copy-paste yapmaya kalksam ne olurdu bi duşunun yine soyluyorum cok gereksiz bi topic
 
Roy

Roy

Üye
Yılın transferini yapmış gese başarılar dilerim uefada.
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
bunu bul bakalım webaslanda

3-Heinz'ı bitirenler döndü!
Borusia Monchengladbach takımının Çek oyuncusu Marek Heinz'ı 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, sportif direktör Bülent Tulun ve eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak İstanbul'a geldi.

Düseldorf'tan İstanbul'a gelen ve Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Marek Heniz ve kulübü Borusia Mönchengladbach ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Bu teknik heyetin istediği bir oyuncuydu. Borusia Monchengladbach takımının da önem verdiği bir oyuncuydu. Daha önceki temaslarımda gelmek istediğini söylüyordu. Galatasaray ismi Borusia Monchengladbach'tan daha büyük olduğu için bizi tercih etti" dedi.

Gürsoy,eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın da çok desteğini gördüklerini kaydederek, transfer için kendilerine gereken kolaylıkların yapıldığını bildirdi.

Galatasaraylı eski yöneticilerden Abdürrahim Albayrak da, bir Galatasaray taraftarı olarak Almanya'ya gittiğini söyleyerek, Fenerbahçe'nin fiyat artırmak istemesi yönünde çıkan haberler için "Öyle bir şey oldu. Ama böyle teferruatlarla ilgilenmiyoruz. Hakikatten üzücü bir olaydı. Ama ben yine de ihtimal vermiyorum" dedi.

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ise, Heinz için verilen transfer ücretinin yüksekliği ile ilgili eleştirilere yönelik olarak, söylenilen paranın daha aşağısında bir transfer gerçekleştirdiklerini öne sürdü.
 

CooL'n'Quiet

Üye
web aslan yada deil sonucta sende bu haberleri netten buluyosun(tabi gs yönetiminde tanıdıın yoksa) yararlandıın linkleri verirsen ilgilenen arkadaslar güncel olarak takip ederler sende zahmet etmezsin bunlar için :) iki taraf içinde kolaylık ;)
 

CisSe

Üye
    Konu Sahibi
(ama geldiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Galatasaray'a gitme
G.Saray bir süredir peşinde olduğu Çek futbolcu Heinz'ın transferini dün bitirdi. Başkan Özhan Canaydın'ın talimatıyla bu transferde tam yetkili olan eski yönetici Abdürrahim Albayrak Alman takımı Borussia Moenchengladbach ve Çek futbolcunun menajeri ile her konuda anlaştı. Menajeri ile 3 yıllık sözleşme imzalanan Marek Heinz için kulübü B.Moenchengladbach'a 2 milyon 50 bin euro bonservis bedeli ödenecek. Çek Cumhuriyeti'nin Romanya ve Ermenistan ile oynayacağı maçlar için milli takıma alınan Heinz'in pazartesi günü İstanbul'a geleceği ifade edildi.

"KÖTÜ BİR ANI OLDU"
Galatasaray cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, ortaya atılan bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. F.Bahçe kaleci antrenörü İmmel'in görüşmeler sırasında arkadaşı olan Marek Heinz'in menajerini arayarak, "G.Saray'a gitme. Parasını alamadığı için bir çok isim oradan ayrılmak zorunda kaldı" dediği öğrenildi. Görüşmeleri yapan isim Albayrak bu iddiayı doğrulayarak, "Menajerini değil direk Heinz'ı aradı. Hiç hoş bir hareket değildi. Biz bu oyuncuyla artık anlaştık. Üzüntü verici bir anı olarak kalacak" yorumunu yaptı.
 

metintekin

Üye
walla ellerin dert görmesin. HerŞey GaLATAsaRAyımız iÇİNNN :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt