Galatasaraylı futbolcu imzayı attı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaraylı futbolcu imzayı attı


[h=2]Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, kulübüyle devam eden anlaşmasını 2015-2016 sezonuna dek uzatan sözleşmenin altına imzayı attı.[/h]
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Semih Kaya, kulübüyle devam eden anlaşmasını 2015-2016 sezonuna dek uzatan mukaveleye bugün imza attı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde hazır bulunan Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesi Abdurrahim Albayrak, Semih Kaya'nın sözleşmesini uzattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Genç oyuncunun Galatasaray'dan asla kopmak istemediğini belirten Albayrak, başta olmak üzere Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyelerine kendisine verdikleri yetki dolayısıyla teşekkür etti.
Abdurrahim Albayrak, Semih Kaya gibi çok sayıda oyuncuyu Türk futboluna kazandıran Teknik direktörümüz Fatih Terim'e de minnettar olduğunu sözlerine ekledi.
Galatasaray ile sözleşmesini uzatan Semih Kaya ise duygularını şu sözlerle anlattı: "Galatasaray ailesinde kaldığım, bana tekrar sözleşme sunulduğu için çok mutluyum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edeceğim."
Kendisine önerilen sözleşmeyi düşünmeden kabul ettiğini anlatan 20 yaşındaki oyuncu, Başkan Ünal Aysal, 2. Başkan Ali Dürüst, Yönetim Kurulu üyeleri, başta Fatih Terim olmak üzere teknik heyete ve menajerlerine bu sözleşme için teşekkürlerini sundu.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Uzun yıllar hizmet eder inşallah . Hayırlı olsun Galatasaray camiasına ...:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt