Galatasaray'ın sürpriz golcü atağı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın sürpriz golcü atağı!
Oliveira'nın olmamasından sonra G.Saray yönetimi B planını uygulamaya koydu ve Barcelona'nın ünlü yıldızını istedi.
Oliveira'nın G.Saray'ın kapısından dönmesinden sonra Galatasaray yönetimi B planını uygulamaya koydu ve Barcelona'nın ünlü yıldızı ile görüşmelere başladı.. 'in edindiği istihbarata göre, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin in yürüttüğü görüşmelerde süratle mesafe kaydedildi..

EİDUR GUDJOHNSEN KİMDİR?

İzlandalı oyuncu futbola 1994 yılında İzlanda'nın Valur kulübünde başladı. Daha sonra PSV Eindhoven'a giden oyuncu bekleneni veremeyince, O sezon İngiltere 1. liginde mücadele eden Bolton Wanderers'a gönderildi. Premier League'de yıldızı parlayan oyuncu, Chelsea'nin dikkatini çekti ve 5.750.000 Euro transfer bedeliyle Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea'de uzun süre takımda ilk 11'de yer aldı. Her fırsatta bir Jimmy Floyd Hasselbaink hayranı olduğunu belirtten Gudjohnsen, genç yaşta Hasselbaink'le futbol oynama imkanı bulmuştur. 2005-2006 sezonunda Chelsea'de forma şansı bulamaması nedeniyle İspanyol kulübü FC Barcelona'ya transfer olmustur.

Ayrıca Eidur Smari Gudjohnsen, İzlanda Milli Takımında da 1996 yılından beri forma giymektedir.Valur Reykjavik takımının altyapısından yetişmiştir.Valur Reykjavik'de 17 maçta 7 gol atıp 1 yıl boyunca oynamıştır. Babası da kendi gibi futbolcudur.

Babası Arnor Gudjohnsen 34 yaşındayken 17 yaşında olan oğlu Eidur Gudjohnsen ile bir milli maçta beraber oynamışlardır. Ancak aynı anda saha da bulunmamışlar. Arnor Gudjohnsen'in bir de gol attığı maçta oğlu Eidur Gudjohnsen ilk yarı sonunda babasının yerine oyuna girmiştir. İzlanda bu maçta Estonya'yı 3 - 2 mağlup etmiştir. Bu aynı zamanda baba oğulun aynı kadroda bulunduğu tek milli maçtır.

Baba Gudjhonsen İzlanda formasıyla A Milli takımımızı 5-1 mağlup ettikleri karşılaşmada Ay Yıldızlı ekibimizin kalesine tam 4 gol göndermiş ve bu onun kariyerinde bir maçta 4 gol attığı tek karşılaşma olmuştur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt