Galatasaray'ın listesindeki iki isim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın listesindeki iki isim!
Fransa’nın dünyaca ünlü dergisi France Football ise, G.Saray'ın Lyon’un tecrübeli golcüsü Milan Baros’la ilgilendiğini yazdı.
Fransa'nın L'Equipe Gazetesi, Lyon'un elden çıkartmak istediği Çek golcü Milan Baros'un peşinde olan kulüpler arasında Galatasaray'ın da bulunduğunu yazdı. Sarı-kırmızılıların rakipleri Sevilla ve Al İttihad..

Kewell, Meira ve De Sanctis gibi kaliteli yabancıları kadrosuna dahil eden G.Saray, forvete de bir takviye yapma konusundaki ısrarını sürdürüyor.

İki aydır birçok yıldızla görüşen ancak bu isimlerle anlaşmaya varamayan sarı-kırmızılıların son hedefi ise Lyon'un golcü oyuncusu Milan Baros oldu. Ünlü Fransız gazetesi L'Equipe, Piquionne'u transfer eden Lyon'un Baros'u elden çıkartmak istediğini ve Sevilla'nın bu oyuncuya talip olan ilk kulüp olduğunu yazdı. Ancak gazete, İspanyol kulübünün işinin kolay olmadığını çünkü G.Saray'ın da Baros'u ısrarla istediğini belirtti.

Haberde, Suudi takımı Al İttihad'ın da yıldız futbolcuyu kiralamak için başvurduğu yer aldı.

Üstünel Brandao için gitti
Galatasaray’ın golcü transferindeki yeni rotası Ukrayna. Yönetici Haldun Üstünel’in bu ülkeye giderek Shakhtar Donetsk’te forma giyen Brandao için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Yönetim 11 Ağustos’a kadar transferi gerçekleştirebilirse, Şampiyonlar Ligi statüsüne göre Steaua Bükreş maçının kadrosuna 1 oyuncu ilave edebilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt