Galatasaray'ın Dev Endişesi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Galatasaray'ın Dev Endişesi..
Steaua Bükreş karşısında turu zora sokan Galatasaray, maddi olarak da büyük bir kaybın eşiğinde... Sarı-kırmızılılar Devler Ligi'ne kalamazsa en az 11 milyon Euro'luk bir gelirden mahrum kalacak.



Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Steaua Bükreş karşısında 2-2&#8217;lik skorla istediği sonucu alamayan Galatasaray, gruplara kalamazsa büyük maddi kayba uğrayacak.

Sarı-kırmızılı kulüp, 27 Ağustos&#8217;ta deplasmanda istediği sonucu alamazda 5.4 milyon Euro katılım payı ve 5.5 milyon Euro&#8217;luk havuz gelirini yitirmiş olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılan takımlara 5.4 milyon Euro katılım payı verilirken, yeni sezonda Türkiye'nin 10 milyon Euroluk havuz geliri bulunuyor. Bu miktar Şampiyonlar Ligi'ne kalan takımlara paylaştırılıyor. Türkiye iki takımla Devler Ligi'nde yer alırsa, şampiyon 5.5, ikinci de 4.5 milyon Euro alacak.

Ancak Galatasaray elenir, Fenerbahçe Partizan&#8217;ı eleyip Devler Ligi'ne kalırsa, 10 milyon Euro'nun tamamına sarı-lacivertli kulüp sahip olacak.

Bu durumda sarı-kırmızılı kulüp 5.5 milyon Euro havuz, 5.4 milyon Euro Şampiyonlar Ligi'ne katılma gelirinden mahrum olacak. Üstelik bu rakamlara gruplarda her galibiyete verilen 600 bin, beraberliğe ödenen 300 bin Euro dahil değil...

Devler Ligi'nde mücadele edecek takımımızın yeni sezondaki toplam gelirinin ise yaklaşık 26 milyon Euro&#8217;yu bulması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin elediği PSV, Hollanda'nın tek temsilcisi olduğu için UEFA'dan sadece havuz geliri olarak 20 milyon Euro&#8217;yu kasasına koymuştu. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan Fenerbahçe ise 17.5 milyon Euro kazanmıştı.
 


KAFKAS KARTALI

Üye
kendi sahasında steau bükreş le berabere kalıyorsa hiç çıkmasın şampiyonlar ligine.
zaten imkansız ş. ligine çıkması. bana göre elendi.
iyiki de çıkamadı yoksa benim önceden dediğim gibi bu kadroyla hiç bir şey olmaz.
ş. liginde sıfır çekerdi.

bir gs li olarak gerçekleri görmek lazım.

türkiye de şampiyon olmuş avrupa da söndükten sonra hiç bir işe yaramaz.
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
galatasaray çeşitli sorunlarla yeni sisteme alışmakta zorluk çekiyor...bu neticeyle görüyoruz ki yapılan transferlerle hiçbir açık kapatılamamış aksine daha çok açık verilmeye başlanmış...en kısa zamanda toparlanırsa tekrar hayata döneceğini düşünüyorum...ayrıca galatasaray olarak başarıya ihtiyacımız var...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt