SelmanTE Üye NeedLeFLuff' Alıntı: Acizlik bumu yoksa Çeyrek asırdır kupayı alamayan takımın gündem değiştirmek için bu tişörte bile takmasımı ? Genişletmek için tıkla ...
NeedLeFLuff' Alıntı: Acizlik bumu yoksa Çeyrek asırdır kupayı alamayan takımın gündem değiştirmek için bu tişörte bile takmasımı ? Genişletmek için tıkla ...
bora006 Üye galatasarayın acizliğinin simgesidir bu haber...o kadar dustu Bu ne şimdi asıl böyle bir başlık açmak acizlik değil mi? Sporun kardeşlik ve dostluk temasıyla hiç bağdaşıyo mu ?
galatasarayın acizliğinin simgesidir bu haber...o kadar dustu Bu ne şimdi asıl böyle bir başlık açmak acizlik değil mi? Sporun kardeşlik ve dostluk temasıyla hiç bağdaşıyo mu ?
thebora Üye Kuzen' Alıntı: Ben burda acizlik görmüyorum.Ezeli rekabette tabiki böyle şeyler olacaktır. Esas aciz olan 26 yıldır kupa alamayan Fenerbahçedir Genişletmek için tıkla ... aynen.....
Kuzen' Alıntı: Ben burda acizlik görmüyorum.Ezeli rekabette tabiki böyle şeyler olacaktır. Esas aciz olan 26 yıldır kupa alamayan Fenerbahçedir Genişletmek için tıkla ... aynen.....