Galatasaray'ımızın Uefa Kupasını alışının 11. Senesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ımızın Uefa Kupasını alışının 11. Senesi
Bu Konuyu neden açtım bu sene kötü bir sezon geçirdik bu gibi şeylerle Mutlu Olmaya İhtiyacımız var..

iyiki Varsınız Aslan'lar...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve jejep

jejep

jejep

Üye
Nice yeni galibiyetlerde Galatasaray'ımızı görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Kingmortall

Kingmortall

Üye
tarihde bugune açtım ben konuyu :oke:

'Patron

'Patron

Üye
nice başarılara :oke:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
umarım ikinci kupa için bir bu kadar daha beklemeyiz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Drogba'yla sözleşme tamamlandı haberleri okudum. Elmander ve Selçuk İnan da uygun transferler. Fatih Terim birçok begenilmeyen oyuncunun tasfiyesini istedi. Bunlar olurken ligimizde Beşiktaş ve Fenerbahçe takımları gerçekten çok sağlam transferler yaptılar. Düşünüyorum. Hadi Gs yeni yeni toparlanacak olan bir takım da buyrun Beşiktaş ve Fb'yi görelim: Bjk: Guti,Q7,Toraman,Simao,Ernst,Forlan,Fernandez, sayabildiğim 7 muhteşem isim var.
Fb: Santos,Lugano,Gönül,Alex,Stoch,Dia,Niang,Emre ve şimdi de Emenike
Artık bu kadrola Avrupa' da iş yapsın ya hu.. O kadar para, o kadar isim, o kadar yenetek.Yalnızca Gs için söylemiyorum. Artık Avrupa' da sesimiz duyulsun

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Silinen Üye 166392
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Drogba'yla sözleşme tamamlandı haberleri okudum. Elmander ve Selçuk İnan da uygun transferler. Fatih Terim birçok begenilmeyen oyuncunun tasfiyesini istedi. Bunlar olurken ligimizde Beşiktaş ve Fenerbahçe takımları gerçekten çok sağlam transferler yaptılar. Düşünüyorum. Hadi Gs yeni yeni toparlanacak olan bir takım da buyrun Beşiktaş ve Fb'yi görelim: Bjk: Guti,Q7,Toraman,Simao,Ernst,Forlan,Fernandez, sayabildiğim 7 muhteşem isim var.
Artık bu kadrola Avrupa' da iş yapsın ya hu.. O kadar para, o kadar isim, o kadar yenetek.Yalnızca Gs için söylemiyorum. Artık Avrupa' da sesimiz duyulsun

kaynak neresi :hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Hatırlamıyorum.Tek kaynak değil birçok yerde okudum

greenmile

greenmile

Üye
drogba galatasaraya gelmez gençler:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Santos'lu oyuncu Neymar kadroya katılırsa Chelsea 'de gelme ıhtımalı buyukmus Drogba 'nın.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
abi konu aç konumu işgal etme :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:ah:ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt