Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasarayımıza artık şampiyon diyebilir miyiz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem
Üye
Konu Sahibi
yusufucan
Üye
bence diyebilmemizz MümküN
cemil22
Üye
eger sivasla berabere kalsaydık şampiyon diyemzdik ama artık amacsız bi oftası perişan eder gs bu baskıyla üst üste fb ve sivası yendi var mı daha ötesi ŞAMPİYON CİMBOM...
Hellboy®
Üye
Cok da kesın konusmamak lzm (orneklerını grdk denızlı fb macı) Ama bu saatten sonra da Sampiyonlugu bırakmayız
_KadirşinaS_
Üye
---ŞAMPİYON ---edim bile
ouSahin
Üye
Seyircisiz oynanabilir bu maç ama Galatasaray ne yenilmeye istekli Oftaş ta Ne yenmeye istekli oynar..bence Şampiyon Galatasaray Son haftalar aslanlar gibi çıkış yaptılar
Seyircisiz oynanabilir bu maç ama Galatasaray ne yenilmeye istekli Oftaş ta Ne yenmeye istekli oynar..bence Şampiyon Galatasaray Son haftalar aslanlar gibi çıkış yaptılar
Aynen katılıyorum.Ama şunu da söylemek gerekir ki o genç çocuklar çıkıp yüreklerini ortaya koydular.Sadece tebrik etmek kalıyor geriye.
kurt bey
Üye
nedense hep galatasarayın krtik maçlarının olduğu haftalara kesiyo cezayı bu pfdk. Şampiyon olmayı %99 garantileyen bir takımın sahasını son maçda kapamak futbolun neresinde var anlamış değilim. Nasılki sezon başında alınmış olan 5 maçlık ceza önceki sezondan kalan bir cezaysa bu cezada eretelenebilir. Eğer son maça uygulanırsa bu düpedüz ş.............liktir.
ultraslan07
Üye
ben sanmıyorum sahanın kapatılacağını saten ankara maçında saçma sapan bi saha kapatma cezası aldık eğer bir daha kapatırlarsa ben olay çıkar diyorum böylesine önemli bir haftada bu yapılamaz
ukalgs
Üye
allağımızın izniyle inşallah
bora006
Üye
dememiz mümkün ama yinede beklemek lazım aceleye gerek yok
ayrıca saha kapatma yerine para cezası verildi ki buna da şükür
SelmanTE
Üye
---ŞAMPİYON İNŞALLAH---- diyelim....
böbürlenmeye gelmez. bizim arkamızda şampiyon olmamız için 16 dakika maç uzatacak federasyon yok
kendi göbek bağımızı kendimiz keseriz